Thursday, January 28, 2010

minggu2 terakhir januari 2010

salam fr all.. arini dh 28 januari 2010.. cepat sangat masa berlalu.. macam baru je berada dalam bulan januari.. alhamdulillah, sume berjalan lancar.. walaupun ada masalah yang mendatang tapi berjaya jugak aku tempuh dengan cemerlang, gemilang dan terbilang.. haha..

date2 penting dalam bulan januari:
birthday kema= 11 jan
birthday izza= 19 jan
hantar mamat kat sekolah teknik= 25 jan
birthday mak= 28 jan

tahun ni, umur mak dah menjangkau 56thn.. alhamdulillah, mak masih sihat.. nanti nak belikan hadiah yang special untuk mak.. hope mak sihat2 selalu, panjang umur, di murahkan rezeki, bahagia hendaknya.. amin.. aku mengharapkan yang terbaik untuk mak.. amin..

this weekend jugak aku kena beli barang2 untuk majlis bertunang aku nanti.. haha.. apa2 pun belum siap lagi.. last minute punya preparation.. hope semua berjalan lancar.. amin..

hope minggu depan aku x bz sangat, so boleh lah aku menulis apa2 perkembangan terbaru pasal majlis aku nanti.. hehe.. ok lah, assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment