Friday, January 29, 2010

nak masak apa ni?

salam fr all.. ada someone nak rasa masakan aku.. haha.. make me laugh.. ak xpndai masak.. problem betul lah.. dah la malas nak pi beli bahan2 nak masak.. kat rumah sewa aku, bukannya ada benda sangat.. huhu..

tp for this special person person, i think i shud give him a try.. haha.. lantak lah sedap or x.. rasanya aku nak masak daging black pepper (aku ada bagi resipi camne nak prepare this delicious n fabulous menu), dan jugak ayam goreng kunyit.. haha.. lepas keja kang, pi beli bahan2 nak masak.. wahahaha..

wish me luck.. hope this person pueh hati dengan hasil kerja aku.. haha.. assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment