Saturday, January 23, 2010

SABTU-23 JANUARI 2009

Salam fr all.. hari ni, sabtu 23 Jan 2010.. ak keja..!! haha.. company ak mmg camni, sabtu d kira alternate.. minggu ni keja, minggu depan x keja.. lambat lg lah nak balik keja, skrg baru 11.25 am.. tp hari ni keja sampai 12 tghari je.. lepas keja, terus cabut balik kampung.. isnin ni ak cuti, coz nak kena hantar mamat daftar kat Sek.Men.Teknik Sg. Petani 2.. Alhamdulillah, dapat gak masuk sekolah teknik.. ;p

Before that, tomorrow need to go to his previous school, Kolej Sultan Abd. Hamid, Alor Star.. Nak kena amek sijil berhenti sekolah.. sebelum ni dah p dah sekolah tu utk buat urusan tukar sekolah, kononnya nak masuk sekolah lama ak, Sek.Men.Keb.Sik.. Penatnya drive dr kampung nk ke Alor Star, pastu dr sana, direct ke Pejabat Pendidikan Daerah kt Baling, tp malangnya, Mamat xboleh nk blaja kt sekolah sik, coz tmpt dh penuh..

Itu sebab dia lucky coz dapat smbung blaja kt sekolah teknik.. if not, ak rasa dia kena blaja kt sekolah jeniang je.. haha.. ayah mesti hangin 1 badan je.. kesian gak kt Mamat.. ayah mmg harap yg Mamat perform in his study n also sports or any kind of thing that he involves.. but then, his PMR's result not allow him to pursue his study at Kolej Sultan Abd. Hamid..

Tapi xpelah, learn from mistake kan.. I know, he can do it better in future.. Mamat, if u read this, K.ti seriously proud of u.. & I know, u can do it..!!! chayok2..

Opsss.. K.Ti tau, K.ti mmg suka berletiyaq kt hg, tp K.ti mmg syg n very hope that u can be like K.mi, sukses and sukses and sukses.. not only in yr education, but also sukses n sukses in yr life..

Utk Meknah jgk, hope sukses n sukses sllu.. Utk adik2 ak, ak harap depa sume berjaya dunia & akhhirat.. Lets make our parents proud with us.. hihi..

Ok lah, end.. thanks fr yr time by viewing my blog..

2 comments:

  1. em, bagus r dah nk kawin.. umo pun dh meningkat. besday abang kesayangan xtulis pun kecik ati dia yang merangkap wali kita..

    ReplyDelete
  2. ayah ada lg arr..

    ReplyDelete