Wednesday, February 10, 2010

boys over flowers

penah tak tengok cerita boys over flowers? very amazing story lah.. i like so much.. i watch this story with my housemate, kak ina.. credit give to her friend, if i not mistaken, nurul fr letting us borrow her DVD's. its hard to wait every single day at 8tv to see my cute Junpyo. love his smile so much & also the pretty lady, Jandi the macho girl. haha. my mum also like this story so much. keep asking me wht happend next. haha. sorry mum, cannot tell u. there's no surprise if i tell u, u need to watch & enjoy every single moment in this story. hihi.

kat bawah ni ada sebahagian dari cerita boys over flowers yang aku nak kongsi dengan semua.. tak tipu punya,memang aku ada nangis.. haha.. aku betul2 menyelami kesedihan yang Jandi hadapi waktu tu.. pengorbanan yang Junpyo buat demi nak puaskan hati mak dia.. dalam ni jugak terselit cinta 3 segi antara Junpyo, Jandi n Jihu.. dalam masa yang sama,wujud pulak watak "Monkey".. (aku dah lupa nama pompuan tu.just ingat nama yang Junpyo sllu panggil dia).. haha..

apa2pun, memang enjoy lah.. aku bg 5 bintang untuk cite boys over flowers. ;p

**ni ler sushi yg Jandi prepare untuk Junpyo.. sweet kan.. dia design ala2 Junpyo.. rambut kerinting Junpyo memikat hatiku.. haha..



**ni pulak gambar time Junpyo nak propose Jandi.. ending cite ni.. so sweet..


**sweet gila Junpyo senyum.. see his curly hair.. very menawan...


**part ni time Jandi nyanyi birthday song kt Junpyo.. time ni jugaklah mak Junpyo yg jahat announce yang Junpyo akan ditunangkan dengan akak Monkey


**sweet couple


**group F4 bersama Jandi


**part time Jandi kena buli kt Shinhwa School.. kesian Jandi waktu ni..

No comments:

Post a Comment