Thursday, February 4, 2010

cara nak kempiskan perut

haha.. sebok pulak surf tenet, cari cara nak kempiskan perut.. almaklumlah, perut dh berlipat dh ni.. haha.. sebelum ni, memang makan malam, tapi rasanya dah dekat sebulan aku tak makan malam.. kalau lapaq, minum soya je.. haha.. kadang2, terpaksa gak melantak.. yang herannya, berat aku tetap x turun2.. geram siot.. even hari2 panjat tangga flat aku tu, tetap jugak x turun2..

hmmm.. maybe penimbang kak ina ada problem kot.. (haha... salahkan alat timbang menimbang tu pulak).. so, tadi aku ada terjumpa 1 petua nk kempiskan perut, caranya dengan buat sit up.. rasanya xde masalah kot nak buat sit up ni, memandangkan sit up caranya mudah je.. cewahh.. berlagak lak..

so, blk keja ptg ni, try lah buat.. sehari buat 30x.. agak2,boleh kempis x perut aku ni? boleh kurang berapa inci ek? haha.. ada jugak petua nak kurus, kena minum ayaq teh dgn perahan limau tanpa gula.. yarksss.. xtau apa rasa.. memang lah aku sllu order teh o ais limau, tp yg bergula.. kalo yang tak bergula, mak aii.. tak dapat nak imagine lah rasa macam mana.. haha..

tapi takpe, try dlu lah macam mana.. balik kang, cari 2 bijik limau, teh tak payah beli, stok lama dah ada.. hihih.. hope plan ni berjalan dengan lancar.. ok, tata titi tutu...

3 comments:

  1. jangankan kata nk buat 30x, nak buat 20x pn terhegeh2.. penat2..

    ReplyDelete
  2. cari kat youtube execise with tammy. Memang berkesan utk abs and perut

    ReplyDelete
  3. nk kurus blk mcm zaman aktif taekwondo dlu.. tp rasanya itu sgt mustahillll.. haha..

    ReplyDelete