Tuesday, February 2, 2010

lirik-cinta terakhir sing by Aiman

assalamualaikum.. korang penah dgr x lagu ni? aku rasa lagu ni penah jd lagu tema 1 drama kt tv.. tak sure pulak drama apa.. sedap gak suara Aiman ni.. rupa pun not bad.. haha.. sempat lagi tu.. ;p

lagu ni rasanya ada lah 2,3 minit kalo kita dengar, but then bila aku try search lirik lagu ni, mak aii... berapa kerat je.. haha.. tapi ok jugak bait2 kata lagu ni.. rasanya lepas ni aku pn boleh cuba tulis lirik kot.. mana lah tau ada bakat terpendam dan tersembunyi di sebalik sifat rock aku ni.. rock ka???!! haha..

mungkin maksud lagu ni psl takdir yg mgkin akan pisahkan sepasang kapel yg berjanji sehidup semati, tp mgkin jodoh xde, n kapel ni terpisah.. normal lah benda ni.. kita hanya merancang, tp Allah yg tentukan semua tu.. believe me, sume tu ada hikmah..

berterima kasih lah dengan Allah atas segala nikmat yg telah Allah pinjamkan untuk kita, dan redha dan bertawakallah dgn segala ujian yg Allah bagi.. ok, layan je lah lirik lagu Cinta Terakhir by Aiman..

Tajuk:Cinta Terakhir
Penyanyi:Aiman

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....

3 comments:

  1. salam... wehh aku sedih dgr lagu nie... huhuhu...

    ReplyDelete
  2. salam... wehh aku sedih dgr lagu nie... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. hehe.. muhaini.. rindu lah kt ang.. bl nk jmpa ni? ja ckp nk blk raya cina ni.

    ha'ah.. lagu ni berapa kerat je, tp sgt syahdu.. huhu..

    ReplyDelete