Monday, February 8, 2010

nak makan apa?

salam fr all.. sejak dua menjak ni, nafsu makan aku memang lah luar biasa tahap gaban.. dh overweight dh ni.. haha.. even tak makan malam, tapi berat still x turun.. mungkin sebab x eksesais langsung.. tahap keghairahan aku terhadap makanan ni boleh di katakan di tahap yang tak berapa kronik lah.. hehe.. so, kt bwh ni aku sempat lah snap gambar2 makanan yang agak menarik pada kacamata seorang yang gila makan.. nyam3x..

nak makan tomyam x? sruttt....


prosperity burger.. rasanya waktu ni k.step belanja makan kat McD Bukit Jambul, Penang. Thanks to K.Step. hihi.


hmmm.. nasik pun ada.. tak sure ni nasik apa.. haha.. hentam je lah labu...


nyam3x.. menyelerakan... hirup kuah sikit... sruttt...


dan tak lupa, kalo sakit kepala or demam or batuk, boleh telan panadol sama ubat batuk.. hihi..

2 comments:

  1. nak makan apa? hg boleh mkn ubt batuk n panadol je. haha.

    ReplyDelete