Wednesday, March 10, 2010

final the biggest loser asia

semalam aku menonton final the biggest loser asia kt channel 702. sudah lama aku follow this program & semalam sampai lah waktu kemuncak. only 4 contestants are lucky to the final stage, which are carlos from red team, together with king david, martha & aaron from blue team.

seperti yang memang aku jangkakan, carlos memang totally look different. sebenarnya, memang aku harapkan dia menang cause dia tak nampak berlagak poyo macam david. tapi malangnya, perebutan sengit antara carlos dan david berpihak kepada peserta dari indonesia iaitu king david.

memang ketara sangat2 perubahan david sampai nampak macam aneroxia pulak.haha.
muka nampak runcing sebab kehilangan berat hampir separuh dari berat badan asal,
kulit je yang tinggal, isi macam dah mengecut. hehe. serius, tak percaya, tengok lah sendiri siaran ulangan finale the biggest loser asia.

apa2 pun, determination semua peserta memang membanggakan. tak senang rasanya nak turunkan berat, especially bila kita memang obses dengan makanan. like me, even i plan to loss weight from 52kg to 47kg also still failed. haha. not easy even to loose 1kg. but, seriously i want to reduce my weight, at least below 50kg.

that's all about the 1st biggest loser, congratulations for all the contestants. u r rock..!!

No comments:

Post a Comment