Monday, March 1, 2010

permulaan mac 2010

Alhamdulillah, dah smpai pn bulan Mac.. cepat sangat masa berlalu.. dah 3 bln kita berada dlm tahun 2010.. sepanjang 2 bulan pertama ni, byk jugak perkara penting yg berlaku dlm hidup ak.. especially bergelar tunangan org.. n utk kinah jugak, yg selamat jd isteri kpd EP (ntah apa nama batui laki dia).. hehe.. ak belom berkesempatan nk upload gambar dia nikah.. insyaallah, nnti ak upload k..

Sepanjang Feb 2010, agak penat rasanya.. dgn kerja, dgn personal life.. ak nk jd org yg lebih baik.. buang sifat baran ak.. hehe.. dh bertunang ni, baru lah kuar perangai 3 suku masing2.. haha.. last2 ak mengalah jgk sbb memang salah ak.. risaunya nk jadi isteri yg baik..

Awl Mac, insyaallah ak nk attend kenduri Juli kt Jengka, Pahang.. Ak dgn shafiza je yg p.. Mida n Wani unfortunately cannot make it pulak.. xpelah, jnji ak dgn Juli, if kawan2 lain xdapat p pun, ak tetap akan menghadirkan diri.. lgpn x penah sampai pahang lg.. ak agak teruja ni.. hehe.. hope kak pza dh beli tiket bus.. if not, melepas lah kami kalo xde tiket nnti.. ;p

Apa lg ek yg bakal berlangsung dlm bulan Mac?? Ohh.. kenduri kawin abg pian, merangkap jiran sebelah rumah.. rasa macam malas je nk blk coz sbtu 20hb mac, ak keja.. penat lah nk rushing balik kg pulak.. lgpn time knduri umah ak, xpenah pn adik2 pompuan dia mai tlg.. lantak lah.. mgkin nk jaga air muka ayah n mak, ak balik jgk..

ok, nnti ak upload gmbr nikah kinah.. kalo lmbt sgt, nnti ak upload kan sekali dgn gmbr knduri juli... insyaallah.. hope Allah murahkan rezeki kita dan permudahkan hidup kita.. dan kita mampu berjasa kepada mak ayah n family kita.. amin...

2 comments:

  1. abang pian kawen x mau balik ke??hihi

    ReplyDelete
  2. pasai pa nya? igt dia penah jd skandal ak ka? haha.. tgk lah cmne..

    ReplyDelete