Tuesday, March 23, 2010

RNR JELI



hihi.. mesti budak2 ni bengang coz aku letak gambar depa kat sini.. haha.. lantak lah.. tuan yang send mms ni xde lak dalam ni.. rasanya ni depa on the way nak balik ke tempat depa mengajar.. bestnya mereka coz dapat sama2 dari zaman belajar kt uitm dulu smpai lah sekarang.. kot lepas kawin pun, sume janji nak duduk dekat2 jgk kot.. haha.. wallahualam..

last jumpa uda n kak di masa depa mai kenduri kt kampung aku aritu.. rindu lah kt kakak putih aku tu, si hidayah.. dia nampak putih, hasil sentuhan produk tia amelia.. hehe.. aku pun kena try jugak nih.. kot2 dapat putih macam kak di.. hehe..

ok, tatap lah gambar kt atas ni.. ada farah, uda & wani.. mesti lah tukang amek gambar ni si kakak putih.. haha..

No comments:

Post a Comment