Tuesday, April 6, 2010

Bila Kak Singa Bercuti

Aku cukup hepi bila officer aku cuti. Coz aku tau, kalo dia cuti, mesti kerja tak banyak. Sebabnya orang kt department aku ni memang jarang2 sangat apply cuti. Aku dengan Errin je yg dh berjaya menghabiskan suku dari annual leave. Yahuuu.. Kami lah pekerja yang ngok ngek!! Haha.. Nanti belum sampai hujung tahun, annual leave dah habih. Time tu terpaksa la unpaid leave. Huhu.

Sedih betul.. Sikit sangat annual leave yg company bg.. Bg lah setahun dalam 100 hari.. Haha.. Macam kilang ni Pak Cik Bat yg punya...

Kemarin kak singa cuti. Dan sepanjang hari aku dok tak buat apa2 keja. Buka website tu, buka website ni. So, skang aku blh buat kesimpulan yg kalo kak singa cuti, memang confirm aku pun cuti dlm erti kata tak payah buat keja.

Tensen lah keja sangkut paut dgn org nih.. Huhu.. kdg2 aku pn 1, careless. haha. careless dan diriku, tak dapat dipisahkan lg.. cewahh..

Tp arini kak singa dah mai.. Mak aii.. byk pulak document yg dia suh aku revised. dh mcm buat tesis lak. asek kena reject dgn advisor ja.. haha..

Arini kak singa tak la hangin sangat.. mungkin sbb sonok bercuti kot.. hihi.. harap2 dia cuti selalu.. amin..

No comments:

Post a Comment