Tuesday, April 6, 2010

"Good Morning Ms.Yeap!!"

Pagi ni aku kat tempat Assistant Manager aku, mintak dia punya signature. Sekali ada sorang pompuan dari production mai and wish morning kat Assistant Manager aku.

"Good Morning Ms. Yeap".

Dengan muka penuh kekonfidenan pulak tu.

Mujur aku tak gelak, coz amoi tu dah salah orang. Haha.

Dah berapa kali mai department aku pun still boleh salah orang ka?

Assistant Manager aku nama KHOR laa.. Bukan YEAP.. Tapi serius aku berjaya kontrol gelak aku tadi. Kalo tak, memang malu gak budak tu.

No comments:

Post a Comment