Friday, April 23, 2010

hohoho.. balik kampung...

hohoho.. balik kampung.. arini lepas keja, sharp 4.30 pm aku nk terus angkat beg & chow.. hihi.. tapi nak kena singgah ofis cimb lak kat seberang jaya.. submit redemption form client & nak kena jumpa my supervisor.. aku dh terkapai2 dalam lautan yg luas tanpa tebing.. haha.. ntah apa punya ayat.. kui kui kui..

takde, nak tnya dia balik,cmne if client nk topup saving depa.. coz sunday morning aku nk pi jumpa client, nk topup EPF saving dia.. dh nmpk ada good return.. hihi..

jiran sebelah dh sms, tnya bila balik kampung.. aiiii.. beria2 je.. bukan apa, nak tunjuk henpon baru.. cisss... aku jgk pakai henpon cap ayam... ;(

sabtu pagi nak gerak pi SP.. member kawin.. sume member aku dh selamat kawin.. tinggal aku je.. ;(

pastu, apa lagi xtvt aku???

ohh... nak pi survey harga bantal kekabu kat tok melah, usahawan bantal kekabu kt kampung aku.. hihi.. sapa nak boleh order nanti.. hihi..

rasanya ada lg xtvt aku yg aku lupa nk list kt sini.. xpelah, ahad ni aku update len.. xsabo nak pulang ke kampung.. hihi.. nak drive slow2 je, takut kena speed trap lg.. haha..

No comments:

Post a Comment