Monday, April 5, 2010

makan free + kakak siti + abang din beramboi

huhu.. bosan tahap luar biasa nih.. mai keja pun haram tak buat keja.. buka website tu, buka website ni.. haha.. dah macam kilang ni bapak aku yang punya...!!! ohh.. alangkah indahnya jika begitu... haha...

tengok jam kt skrin PC,uihhh.. dah 12.28 tegahari lah.. jap g kol 1 p lunch kat kantin.. even ngadap makanan yg sama tiap2 hari, aku ok je.. lagipun benda free.. aku cukup suka benda2 free nih.. hihi.. tipu lah kalo ada yang tak suka... kalo p makan kat luar, perghhhh.. sangat lah mahal.. kat penang ni, susah la nak cari tempat makan yang murah.. baik aku makan je kat kantin.. jimat2.. hihi..

semalam dato' siti menang lg ABP.. siap ada aksi comel lg antara dia dgn abg K.. haha.. ingatkan fara fauzana yg dapat.. tp xpelah, dh rezeki kakak siti.. pastu tengok lak iklan kosmetik kakak siti.. wah3x.. dh ada produk kosmetik lah.. sungguh bijak lah kakak siti meniaga.. mungkin lepas kawin dgn abg K, terhasillah banyak idea2 yang menarik untuk memperkembangkan bisnes dan mengkayakan mereka.. alhamdulillah.. rezeki..



pastu sedih sangat bila tengok ulangan raja lawak edisi idlan.. coz ternampak lah kelibat arwah abg din beramboi.. serius rasa sedih.. al-fatihah untuk arwah.. semoga roh arwah di sisi orang2 yg beriman.. salam takziah utk keluarga abg din.. perginya 1 bintang dalam industri seni kat malaysia ni..

No comments:

Post a Comment