Thursday, April 15, 2010

my look? your look?

Aku tak tau apa itu Mylook tapi kemarin 2 kali aku dapat email pasal Mylook ni. so, try je lah. tak rugi pun kalo kita mencuba. ;p

Mylook ni macam search engine yang lain gak.
Macam search engine yang lain (yahoo , google) my look pun sama function dia.
Cuma kita log in guna e-mail address kita ( macam biasa laa ada password )

Pastu kita surf internet macam biasa menggunakan my look atas email akaun kita.
Beza dia sehari kita dapat USD 0.22 , surf 1 jam ka , 24 jam ka maseh jugak dapat USD 0.22
Klick link di bawah , tidak ada modai pun .... tak rugi apa eaihh.

http://mylook.com/join.php?x=122515

Selamat mencuba.

Wassallam.

* Pasni , setiap kali masuk internet , aku akan guna mylook at my own account.

No comments:

Post a Comment