Wednesday, May 19, 2010

AKU CHUMEL, DIA BAIK..

Dia baik.
Sebelum ni, banyak kali dia belanja aku makan mekdi.
Tak terkira banyaknya.
(saja buat ayat camni, kot2 dia baca entri ni, mintak2 dia belanja mekdi lg.. ekekekekeke...)

Tapi aku lupa dan sengaja buat2 tak ingat, berapa kali aku penah belanja dia ek?

Hahahhahaha. Aku gelak. Nampak sangat tak penah belanja dia.

Hari ni dia belanja aku makan jambu taruk asam.
Special untuk aku, dia kata, "sesuai untuk orang yang diet, tak makan nasik".

Hoho...

Tapi lunch time tadi aku dah melantak sepinggan nasik bersama seketul ayam belanda, sambal sotong kurita, asam pedas durian bersama setimba teh o beng.

Dia terkejut bila aku cakap aku tak berjaya kontrol diet ku. Ya, aku tau aku bersalah.

Dengan perut yang membelon ke depan dengan muatan lunch tadi, aku jawab:

"Darurat..!! Kalau darurat takpe....hehe..".


p/s: anak cacing meronta2 dalam perut, mintak umi suapkan diorang nasik. maafkan umi ye anak2 ku.. huhu.

3 comments:

  1. hehe..saya faham.dari awal tahun haritu kemain nak diet.tp berat naik xnak turun2 jugek~

    ReplyDelete
  2. kesatria baja hitam,

    nak rasa kena sekeh la tu.. wawawaawa... penghinaan yang menusuk ke kalbu.. menci.. menci.. dan menci lagik...!!!

    ReplyDelete
  3. opst.. lupa plk nak komen bab nih, hehe.. kita kena ajar anak2 tu brpuasa, tkt nnt tak muat nak pkai bj kebaya.. haha.. chaiyok2!

    *ckp psl mekdi, lama kita tak mkn mekdi noh, takpalah nnt ckp bln kita pi.. ;D

    ReplyDelete