Monday, May 31, 2010

LEKAS! Aksi BASAH 13 orang pramugari

RM0:

LEKAS! Aksi BASAH 13 org pramugari dari pelbagai negara yg sy rakam di private party BANGLO SEMALAM.

Taip ON EMA htr ke 33XXX SMS OUT to optout TB0378806XXXX


(gambar ikhsan abang gugel)



Ni SMS yang aku received semalam. Aku copy bulat-bulat. Cilakak betoi. Mana dia amek henpon no. aku dan send SMS cilakak camni.

No. henpon sender ni, 013-437XXXX. Keji betoi SMS dia nih.

12 comments:

  1. kahkahkah!! sms ni la kitaorg ngusik abah n mak kat kg.. :P

    ReplyDelete
  2. hanie,
    apa kes? sapa yg dpt sms ni?

    serius rasa nak terajang peyut org yg send sms ni.. haha..

    ReplyDelete
  3. kak tasek,
    memang ngok. rasa mau maki je itu sender...

    ReplyDelete
  4. hai bebeh.

    sms macam ni la orang panggil penyeri henset.

    kalau tak de, tak dapat la ko nak buat entry ni kan?

    :P

    ReplyDelete
  5. macha pggil aku bebeh, mlm ni sure dan tobat xleh tido. ekekeke.

    macha, meh sini henpon no. ko. aku tlg fwd, dan menjadi penyeri henpon mu. uwekssss...

    ReplyDelete
  6. haaa.....terkena .ada lagi yang pelik2 sms ni yang menyakitkan hati

    ReplyDelete
  7. hahahaha..depa ingat april fool tu :P

    ReplyDelete
  8. firol,
    lepas ni aku rasa nak reply kat sender tu, ai taknak tgk rakaman pramugari, nak tgk rakaman yu, ada?? haha. yarksss...

    nazra,
    april fool pa jadahnya. may fool kot. very bladiful..!! haha.

    ReplyDelete
  9. I had been arguing with my close friend on this issue for quite a while, base on your ideas prove that I am right, let me show him your webpage then I am sure it must make him buy me a drink, lol, thanks.

    - Kris

    ReplyDelete
  10. kris,

    hahah. ask yr friend to buy drink fr you ok.!

    ;p

    ReplyDelete
  11. Sangat mengagumkan kita kalau saat ini Suzuki terus mengembangkan mobil Karimun besutannya. Sebagaimana berita otomotif yang dimuat http://bit.ly/MA5YVn bahwa Makmur selaku 4W Marketing Brand Development Section Head PT SIS menerangkan bahwa saat ini masih mereka terus mempelajari, karena jika Suzuki melakukan studi tentang produk baru Suzuki tidak ingin cepat-cepat dan pasti akan melakukannya secara bertahap.

    ReplyDelete