Tuesday, May 18, 2010

teguran buat lelaki yang tak faham2

susah sangat ka nak faham yang pompuan tu dah kawin
kenapa kacau dia lagi.
biar je lah
kenapa pi miskol dia tengah2 malam
kadang2 sampai ke pagi

beb, dia dah kawin laaa
apa yg hang nak lagi dari dia
hang pun bukan penah kapel dgn dia pun


pehal hang macam meroyan je bila tau dia dah kawin.
dia penah janji nak kawin dengan hang ka?

jangan sampai aku kol hang & cakap bahasa hanjing dgn hang
serius aku nak mengamuk
subuh2 lagi member aku sms, bgtau hang kacau dia
kacau rumahtangga orang...!!!

nak lagi best, aku warning hang kt fesbuk
biar org tau perangai hang ni
serius aku buat kalo hang still kaco member aku

ada otak pakai lah
jangan letak otak kat pala lutut
apa hang rasa kalo aku kacau hang tgh2 malam
pagi2 buta
nak pulak time tu hang dah berbini
mau hangpa gaduh laki bini

Mohd. Khuss_ _ _ _, boleh tak hang pakai otak hang yang kunun bijak tu???

No comments:

Post a Comment