Friday, June 25, 2010

GAMBAR BERCAKAP-CAKAP # 1

Siri kartun gambar bercakap akan di tayang kan sekarang.. Sila tengok..


jangan melebihi had yang di tetapkan. kalau lebih, anda kena!!!



ni model kereta Lamborghini limited edition




cara baru nak bawak baby jalan2... kreatif..!!




naik motor ni, tobat dah ketiak tak berpeluh langsung...




CCTV baru nih...



nak tumpang????



ciri-ciri keselamatan di dalam bus



sangat marah ok!!!!



undang-undang di jalanraya...


ps: rugi pulak tak share gambar-gambar ni dengan korang.. ;p

9 comments:

  1. makcik naik beskal last sekali tu sangat cool.

    hahaa..

    ReplyDelete
  2. laju 40KM baling batu?? apakah?? baik baling tiang tu..


    hehehe

    ReplyDelete
  3. stingray,

    sgt cool kan? hehe.
    buleh teraii...


    sepet,

    jalan itik lagi laju kan? haha.

    ReplyDelete
  4. yg pling best,pakai helmet dlm bas..

    motif???

    ReplyDelete
  5. kak dot,

    berhati2 takut ada lesung batu jatuh dari atas.

    hehe.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. ber_u_wang,

    hohohhoho.

    *glamer ek nama hang ni.. haha.

    ReplyDelete