Monday, June 28, 2010

HAPDET MALAM-MALAM

Ok, malam ni terasa nak hapdet. Ni gambar gua lepak sama mak gua dan kawan2 mak gua kat rumah kenduri. Gua memang suka folo mak gua pegi rumah kenduri. Serius cakap, gua je yang muda antara semua tu. Of kos la, mak gua dan kawan2 nya tentu lah agak berusia dari gua. So, korang layan je la gambar yang gua snap pakai kamera henpon gua yang sangat tidak bermutu nih. Zassss...

Kat kampung gua still masak gotong royong, sangat meriah dan happening ok. Menu wajib time kenduri mesti la gulai batang pisang. Yang ni gua belum pernah ikut bapak gua pegi cari batang pisang dalam hutan.















2 comments:

  1. yg penting, gua xnmpk lu pun kat situ..

    ReplyDelete
  2. cdot,

    gua jadi tukang tangkap gambo je.. heheh..

    ReplyDelete