Thursday, June 3, 2010

JAWATAN 0: BODYGUARD DI PERLUKAN



Serius aku kagum dengan kekuatan brader ni..
Kalau korang ada kenal brader yang kuat camni, pelis let mi no..

Aku rasa, korang yang baca ni pun tak sekuat brader ni..
Demam sikit pun dah menggedik panggil mak.. betul tak cakap aku?
Sila mengaku cepat...!!!

Aku ingat nak ambik dia jadi bodyguard aku lah..
Sejak 6 bulan aku menjadi blogger, aku rasa kurang selamat..
Blogger ni glamer macam artis reailiti tivi kot sampai siang malam, mana-mana aku pi, mesti ada yang folo..
Serius aku risaukan keselamatan aku..
Sebab tu aku mau upah brader ni...

Setakat mamat-mamat yang ada body ketul-ketul tu, apa lah sangat..
Sekali brader ni kentut kat muka, sure dan konpem ramai yang pengsan..
Itu belum brader ni pijak kaki lagi...

Es em es aku ye kalau-kalau korang ada jumpa brader ni.. Aku kagum derr tengok brader ni.. Kagum sampai jatuh cinta... Deyyyyyy... Cinta itu kan makanan jiwa.. ;p

Tenkiu beri mash..

7 comments:

  1. ang buat laki terus la wei klau ada

    :P

    ReplyDelete
  2. haha.. tak mo.. colannya dah ada.. hehehehehe...

    ReplyDelete
  3. gambar real ker photoshop tuh?

    ReplyDelete
  4. lazyf,

    aduh bang, mau terkeluar urat perot kalo ni gmbar real.. hehe..

    ReplyDelete
  5. setakat gajah duduk atas badan,apelah sangat..gua penah gigit singa,tak da nak kecoh pun..owh ya..berminat tak nak ambik gua jadi bodyguard?

    ReplyDelete
  6. ini biar betul . realiti ke fantasi ni

    ReplyDelete
  7. stiffler,
    serius lu gigit singa? lu gigit mainan adik lu kan? kesian adik lu dapat abg cam lu.. hehe..

    lu mau tak keja ni? sebulan 4 juta kupang gua bg..


    fndrocka,
    hehe.. kalo real punya, yu percaya ek? ok, jom p zoo tepeng.biar gajah naik atas badan yu. ada berani??? hehe.

    ReplyDelete