Wednesday, June 16, 2010

RIYUNIYEN



menghitung hari nak sampai tarikh riyuniyen










Hepi--- Hepi--- Dah lama tak jumpa member-member
Sangat rindu sama mereka.

Kat sini aku tunjuk sket info berkenaan riyuniyen tersebut..

Sesapa yang tak leh join, melepek je lah korang. Tengok je la gambar-gambar kitorang nanti. Haha.




Salam sejahtera buat sahabat2 yg dirindui dan diingati selalu.

Setelah mendengar beberapa pendapat dan perbincangan, sekarang dengan rasminya saya ingin memberitahu aktiviti buat julung kalinya iaitu reunion kite yg telah lame dinanti2kan adalah seperti berikut:

event: picnic & barbeque
date: 10th july2010 (2pm-7pm)
place: Rashid Wave Runner Batu Ferringhi

Banyak acara2 menarik akan disediakan dan bawa baju lebih2 sikit (mana la tau ade yg nk terjun dlalam air nanti). Tempat memang tepi pantai dan sebuah bilik disediakan untuk keselesaan anda yang mempunyai anak kecil.



Maybe ada member-member yang datang ke Island guna feri...




Jeti... Dah sampai island..


Selamat Datang Kawan-kawan....

7 comments:

  1. lame giler tak mai pinang..
    rindu ngn pasembor kat padang kota.

    ReplyDelete
  2. ehh..ap ke pinang...
    penang ler...wakakkaka

    ReplyDelete
  3. sepet,
    taiping error. eh, typing. haha.

    ReplyDelete
  4. oh2

    nak ekot bleyh?
    gyahaahhahaahha~

    ReplyDelete
  5. hellioz,

    buleh2, kena bayar pat juta ringgit,masukkan duit dlm akaun mebenk ai.

    haha.

    ReplyDelete