Tuesday, July 20, 2010

BANTU AKU JIKA KAMU TAHU

Tolong aku, aku tak faham. Photo profile ada berapa jenis ye? 1 saja atau 2? Sebelum ni aku pakai photo profile macam yang kat bawah ni. Semalam ntah apa yang aku buat, photo profile aku dah tukar ke default photo (yang icon tak ada apa, seperti belum ada akaun google)


-yang ini lebih kiut kan?? sila angguk untuk jaga hati aku.. pelisssss....


So, dengan gigihnya aku berjaya tukar photo profile ke gambar di bawah ni. Walopun tak sekiut miut seperti photo profile aku yang sebelum ni, aku redha dari tak ada gambar langsung.


-bunga tulip ni jadi sasaran aku..



Aku budak baru belajar, kalau salah, sila tunjukkan aku caranya. Aku juga mahu jadi blogger yang hebat seperti kamu juga. Kalaupun bukan blogger yang hebat, cukup sekadar jadi blogger yang gigih. Hihi.


p/s: menulis sambil dengar lagu Soledad-Westlife! Mantop..

16 comments:

  1. aku lg bengap psl ni...

    tak mo la tnya aku, aku mmg takda jwpn..

    ReplyDelete
  2. cdot,

    hmmm.. ok lah.. tanya org lain.





    sob3x.

    ReplyDelete
  3. Bab2 ni aku fail. Photo profile aku gambar aku main dgn ikan tu sejak dari azali lagi hehehe.

    Aku pasti ko blogger yg gigih. Tak lama lagi boleh jadi blogger tegar hahaha

    ReplyDelete
  4. gua tengah angguk nie..
    ya..gambar itu yang lebih kiut..

    photo profile bukan ada satu je ke?

    .

    ReplyDelete
  5. cantek bunga tulip tu.. hehe~ ;)

    ReplyDelete
  6. YB,

    haha.blogger tegar? trimas ya dong.




    (ramai blogger tak tido lagi rupanya.pesyen hapdet malam2.hihi.)

    ReplyDelete
  7. ADZMAN,

    hang punya setting pakai cap ayam punya kot, aku punya advance maaa... haha.



    thanks sbb anggukkan pala lu tu.

    ;p

    ReplyDelete
  8. aida,

    cantek ye? trimas2. cantek macam ai jugak.




    haha.

    ReplyDelete
  9. gambar pakcik pun bunga juga .. samalah kita.

    salam kenal. pakcik masuk melalui pintu relevan.

    ReplyDelete
  10. buta IT.Tp nk menyibuk gak komen kt sini.hahaha!

    ReplyDelete
  11. letak pic sendiri lg bagus..org kata berani tulis, berani dedah la...jgn la takut sgt..ini bukan blog politik kan

    ReplyDelete
  12. westlife tuh, lagu lama dikala bercinta di universiti dulu.

    ReplyDelete
  13. al-lavendri,

    pakcik ni macam mat bunga kot..

    hihi.

    ReplyDelete
  14. kak anis,

    igtkan sy sorang je buta IT. haha.


    sahromnasrudin,

    haha.segan lah.nama blog gadis comel.nanti orang menilai rupa sy lebih dari apa yang sy tulis. hihi.


    jimi & dia,

    suka kan lagu nih? jiwang karatzz gk kita nih.haha. tapi lagu ni memang glamer waktu kt uni dulu.

    ;p

    ReplyDelete
  15. bukan mat bunga tapi duduk kat Lavender Heights. jadi bunga Lavender itulah dijadikan icon. macam beri bunga kat orang lah kononnya.

    ReplyDelete
  16. al-lavendri,

    ohhh...camtu. so, mana bunga lavender utk sy?


    hihi.

    ReplyDelete