Tuesday, July 6, 2010

ENTRI TAK BERTAJUK

Kawan-kawan, esok aku cuti tau. So, tak dapat la nak update blog pada hari rabu. huhu. Aku sebenarnya ber blogging menggunakan PC kat ofis, kerana aku tidak mempunyai PC sendiri. Haha. Sebab itu wujudnya nama blog:bukananaktokey.blogspot.com ini.

Sesungguhnya, aku bukanlah anak tokey tempat aku kerja nih, tapi memang slumber je aku menggunakan kemudahan yang ada untuk berblogging dan yang sewaktu dengannya sewaktu di tempat kerja. Sila jangan tiru etika bekerja seperti ini okeh! Aku tau, kompeni tempat orang lain, macam-macam ada. Nak FB pun boleh, twitter bagai, YM lagi. Kompeni aku, semua depa blocked!! Tapi tak pe, akses untuk aku mencari kawan-kawan baru tak terputus di situ. Blog kan ada. Syukur alhamdulillah. ;p

Jangan ler mimpi aku nak beli laptop & berukband, sebabnya aku prefer utk tukar rim kereta kecikku dari membeli laptop. Indahnya kalau kereta kecikku dapat meluncur laju di atas jalan raya. Mungkin jugak bilangan saman akan bertambah. Haha. Mintak di elakkan 'surat cinta' berbayar tu. Huhu.

Lupa nak bagitau, cuti ni sempena ‘Pengisytiharan Tapak Warisan Dunia Pulau Pinang’. Kat sini aku lampirkan email dari pihak HR kompeni aku. Hehe.

The Penang State Government has declared that 7th July each year starting from 2010 as a public holiday for Penang in conjunction with the "Declaration of Penang as World Heritage Site". In line with this declaration, the Company is pleased to announce that we will be observing July 7 as a paid public holiday.

Jadi, berjumpa lagi kita pada hari khamis nanti. Kawan-kawan jangan noti2. Sila jangan rindukan aku. Yeyeahhhh...

6 comments:

  1. oit..Melaka pun coti la..same ways..
    tapi aku tak coti pun..
    sbb aku tiada di tempat kejadian tersebut..huhu!

    ReplyDelete
  2. wei aku tak topup lg. aku kn tak kaya mcm ang :P

    ReplyDelete
  3. keh3.bernas jugak idea 2.patotkah aku tubuhkan 1 lagi blog bertajuk bukananaktycoonmacamlimgohtong.blogspot.com
    pnjg btol tuh.wi3

    ReplyDelete
  4. chumeley,
    melaka pun coti kah? adik aku tak cakap pun. tipu kot?

    haha.


    nazra aka umi,
    gaji banyak hg buat apa hah? simpan wat kawin kot... ehem2..


    aleen adeela akoo,
    haha.jgn ler tiru nama i tu.nama u yg sedia ada dah cun bangat pun. ;p

    ReplyDelete
  5. elok sgt la tu...sama la kita...hahahaha

    ReplyDelete