Wednesday, July 14, 2010

INIKAH PESYEN BAJU KURUNG TERBARU???

Nak tanya nih, pernah tak nampak pesyen macam ni?


Orang cakap, ini ler pesyen terbaru.






Nak kata terlupa pakai inner, dia macam rilek je. Macam merelakan diri sendiri menjadi tatapan umum.


Kalau body cantik ala-ala Nasha Aziz, tak de hal lah.


Aku ni jakun sangat, tak pernah lak ternampak orang pakai macam ni.


Ahad lepas pergi kenduri pun tak perasan pulak ada yang berpesyen ala-ala Lady Gaga ni.







Bagi aku yang berfikiran ala-ala konservatif ni, pesyen macam ni memang sangat-sangat tidak manis dan tidak sopan dan sangat-sangat keterlaluan. Berpesyen seperti ini boleh menjadi faktor penyumbang kepada meningkatnya kadar kes rogol dan buang bayi....

Sendiri makan pengat, sendiri mau ingat!!!

Cuba lah berpakaian sopan seperti gadis-gadis kecil di bawah ini.




p/s: aippp.. ni bukan gambar aku tau. ni gambar anak-anak murid aku masa jadi cikgu ganti dulu.. hehe.

15 comments:

  1. tu lh.makin ramai woh yg mcm gini..aihh...malu2

    p/s ~ kalu bdoy mcm nasyaajis pun, x de mana2 kitab yg bg greenlite nak pakai mcm gitu

    ReplyDelete
  2. wei gambaq sapa ang songklap ni..

    :D

    ReplyDelete
  3. isk...dia xtau ka baju tu kena pakai inner? senget sungguh laaa..

    ReplyDelete
  4. jimi &amp: Dia,

    waaa.. tak baik tau cakap perut dia camtu.. haha.. tapi sapa suruh tnjuk kan? ekekeke..


    citahrudin,

    eh,mmg betul ker ada fesyen macam ni? kenapa tak penah nampak pun.. hmmm..

    yup, sokong!


    nazra aka umi,

    songlap apa nya, ada lelaki bagi aku email. segan ler aku. tak besa tengok pesyen camni pun. huhu.


    kak anis,

    malu kat orang Sri Lanka kan. memang senget pala otak depa ni. hahaha.

    .

    ReplyDelete
  5. wah..boleh eh main tampal2 gmbr org camtu

    ReplyDelete
  6. wow!! betul ke tue baju..??
    power transparent la

    ReplyDelete
  7. fndrocka,
    maksudnya apa? aku salah ek sebab letak gambar this girl?

    ok, sorry bebanyak kepada tuan punya badan.

    ;p



    ryan valentine,
    kat yr place ada tak orang pakai camni?


    .

    ReplyDelete
  8. giler ngeri weiyhhh!!! .. aku pn seksi gak, tp xd ler cenggitu ghupe nya..seksa tuhhhh!


    :P

    ReplyDelete
  9. sepet,
    mau terbeliak pak2 imam kalo nampak gadis2 pakai camni kan..
    haha.





    .

    ReplyDelete
  10. mmg ramai yg pakai pesen2 camni..
    yg bertudung pun tak kalah..

    tu belum lagi yg berkepit dgn pakwe..
    awang hitam lagi tak kalah..

    eh..apeda lari tajuk....LARIKKK!!

    ReplyDelete
  11. chumeley,

    hang nampak kat mana ni? kenapa aku tak penah nih.. konpius lak aku. aku macam dok dalam zaman batu je.


    ekekkeke.

    ReplyDelete
  12. seksi nyer! terguda sampai nak termuntah.. ngee~

    ReplyDelete
  13. penah nmpk kt kelantan ! pakaian die same warne die punye BRA pun same..bentuk badan pun same ... ni kt mane ?

    ReplyDelete
  14. penah nmpk kt kelantan ! pakaian die same warne die punye BRA pun same..bentuk badan pun same ... ni kt mane ?

    ReplyDelete