Friday, July 16, 2010

MENJEJAK PULAU JEREJAK

Sabtu minggu lepas, dah hiking Bukit Jambul dan berbowling. Rasanya, sabtu minggu ni kena buat something new. Takkan nak pegi hiking lagi kot.

Tengah fikir-fikir, agaknya nak buat outdoor aktiviti yang macam mana? Boleh keluar peluh sikit-sikit, kira ok lah. Dah kerja nih, badan rasa macam dah lemau, tak dak buat aktiviti luar langsung. Masa lebih tertumpu dengan kerja. Ohhh.. Sangat merindui zaman belajar kat UiTM dulu. Sob3x.

Jadi, cadangnya semalam nak pergi ke Pulau Jerejak. Korang pernah sampai tak kat sini?

Serius cakap, aku belum pernah sampai lagi. Dekat je dengan Queensbay Mall. 10 minit dari tempat kerja nak ke sini. Tak lah jauh sangat. Aku dah check jadual feri nak ke Pulau Jerejak.

Wahhh... Very excited nih.. Aku malas nak letak gambar-gambar Pulau Jerejak kat korang, korang search la sendiri ye... Hihi..





So, apa plan korang untuk hujung minggu ni?

No comments:

Post a Comment