Thursday, July 15, 2010

MERAJUK ITU SANGAT SENANG DI KESAN

Rupanya, merajuk itu sangat senang di kesan.

Itu yang kawan aku perasan.

Yes, aku merajuk dengan dia.

SMS dia yang panjang tidak la berjela-jela, aku reply sejemput.



Contohnya seperti di bawah.

Contoh 1
-------------
Kawan: Syaaban ni hang tak posa ka?
Aku: Tak kot.

Contoh 2
-------------
Kawan: Hang ni kenapa, Ok ka tak?
Aku: Aku Ok.

Contoh 3
-------------
Kawan: Kedai yang hang cari haritu, dah jumpa?
Aku: Dah.


Maafkan aku kawan, aku merajuk bersebab. Mungkin aku terlalu pentingkan diri sendiri. Aku ada masalah, aku expect kawan aku ada untuk dengar masalah aku. Aku silap. Mungkin aku tidak matang lagi. Soalan-soalan kau, aku jawab. Tapi aku tidak sudi untuk berkongsi apa-apa lagi. Yup, masalah aku, biar aku yang selesaikan sendiri. Itu kan jawapan kau, NO KOMEN lepas kau dengar masalah aku.

Pernahkah aku jawab NO KOMEN untuk setiap masalah yang pernah kau alami??
Atau mungkin aku yang lupa, kau tak pernah cerita apa-apa masalah dengan aku.

Baik.

Apa-apa pun, terima kasih atas perhatian selama ini.


p/s: Maaf, terlanjur bercerita masalah peribadi di sini.

AKU RINDU BUDAK NI...






12 comments:

  1. wei ang ada merajuk ngn aku gak ka :(

    ReplyDelete
  2. nazra aka umi,

    mana ada weh. tak merajuk pun dgn hg.


    ;p

    ReplyDelete
  3. weiyhh..jgn arr majuk2.nati ko tambah chumel.tergugat arr aku..


    hehehhe..

    ReplyDelete
  4. sepet,

    ko gila ker apa? bila masa aku lagi chumel bila merajuk? haha.



    sewel...!!! hahahaha..

    ReplyDelete
  5. ecececece! merajuk pulak dah....hahahaa!besok muka kedut baru kalut nk pakai masker ka,cucuk botox ka apa pulak.tihi!

    ReplyDelete
  6. ang aghang kedah ka?bf aku dlu oghang kedah gak.ang majuk ngan aku brani.aku clash kan ang nnt baru ang tau.keh3 :P

    ReplyDelete
  7. aku kalau majuk pun mcm ni...jwb sms sepatah2..


    jgn la camni, musyukkk....takmo majuk2 ye...sayang ko ketat2..

    ReplyDelete
  8. kak anis,

    majuk lah, best fren ckp 'no comment' & tak respon dgn my problem. tak pelah, ignore je lah.

    ;p

    ReplyDelete
  9. aleen,

    yela, kedah pure!! mak pak pun oghang kedah. haha. berani ye nk clash dengan aku, nanti aku luku pala hang. haha.

    -peace-

    ReplyDelete
  10. cdot,

    aku memang pesyen kalo majuk, mesti balas sms kontot2 je.



    sayang ko ketat2 gak. yarksss.. haha.

    ReplyDelete
  11. haha.. comel je budak ni! qba geram!

    ReplyDelete
  12. QBA,
    sapa yg comel, gua ker budak tu?

    hihi.



    .

    ReplyDelete