Thursday, July 8, 2010

PIALA DUNIA VS SKUAD KENARI

Serius aku tak ada knowledge nak story pasal Piala Dunia.
Kan aku dah cakap, aku minat Skuad Kenari je.
Alaaa... Yang nyanyi lagu "Kedah, Kedah pantang kalah.."
Haha.


Orang sana sini dok pung pang cerita pasal Piala Dunia.
Tapi aku buat rilek saja.
Tak payah bersengkang mata nak tengok sapa lawan sapa.
Pagi-pagi dah ada yang sms, inform result game.
Terima kasih Hotlink.
Hari tu aku beli topup Piala Dunia, yang hot ticket tu.
Automatically, every game Hotlink akan sms result kat aku.


Dok korek2 info dekat abang 1 ofis dengan aku nih, aku rasa nak folo dia jugak.
Dia sokong Spain.
Aku rasa, aku pun mau sokong Spain jugak.
Hehe.
Apa2 pun, Skuad Kenari (pulun Kedah pulun) tetap di hati.


Layan ye sportwear terbaru sempena Piala Dunia.
(kemaruk betul)





4 comments:

  1. kih kih kih...baju2 tu,besok buleh jumpa kt bundle...isk..takut laa tokwan2 kita beli jubah tu pakai wak naik surau pulak..iskk..

    ReplyDelete
  2. cdot,
    aku mau skuad kenari..!! skuad kenari mau aku jugak..!! aku tak mau world cup. haha.


    kak anis,
    haha. terkejut tok imam tengok tokwan kita pakai jubah camtu pi semayang. haha.

    ReplyDelete
  3. kiut jgk kn..kaler2 macam meriah jer..



    :P

    ReplyDelete