Tuesday, July 6, 2010

TAJUK SYARAHAN AKU PADA HARI INI IALAH 'SAKIT HATI'

Aku tengah sakit hati. Itu je aku nak bagitau.

Aku cakap macam tu, mesti kang ada yang tanya, sakit hati kenapa.

Ok, aku cerita sikit.


Member pinjam duit. Janji nak bayar awal bulan 7 ni lah. Laki dia gaji, terus mau bayar utang. Kalau singgit, aku halalkan je. Ni beratus2 ringgit. Sudahnya, dia SMS nak bayar sikit-sikit dlu, 50 bulan ni, 50 bulan depan, dan seterusnya.


Hari tu janji macam lain. Sebab tu aku bagi pinjam. Aku pun nak pakai duit nih. Aku sms dua kali tarak reply dari beliau.


Sebab tu hari ini terkeluar tajuk syarahan berkenaan SAKIT HATI.


Kita kalau berhutang dengan orang, lepas tu janji nak bayar sekian-sekian date, sila buat seperti janji kita tu.


Aku sangat murka. Sapa bising-bising kat blog aku hari ni, aku salat taik idong kat dia. Berani????!!!!

3 comments:

  1. eh same plak situasi ko ngan aku...huhuhu

    kebetulan member aku pun pinjam duit kat aku n janji nk byr mgu lps lg tp haremmmm!!!

    bru2 nih dia ckp within this week dia akn settlekan utang aku tuh...

    kalo dia x gak settlekan, tau la aku nk ajar dier nnti...@#$%&^*

    ReplyDelete
  2. Salam gadis comel.
    Tak jadilah nak komen kali ini sbb tuan rumah tengah sakit hati.

    Mmg bengong org tu. Dah pinjam nak ngelat pulak.

    ReplyDelete
  3. sori lambat reply komen korang. baru hari ni dpt view yr comment. huhu.

    lazyf,
    eh, sama ek? aku sgt sakit hati tau.aku pn nak pakai duit gak.ritu dia jnji awl bln 7 nk masukkan duit, tetiba nk bayar 50 dlu.

    aku sms 2x tak reply. sakit hati weh.


    encik YB,
    hehe.tuan rumah ok dgn tetamu tau.dgn org yg tak bayar hutang je tuan rumah sgt rasa nak bg penerajang. haha.

    ReplyDelete