Tuesday, July 27, 2010

TAMBATLAH HATI SI DIA

Tambatlah hati si dia dengan memahami sikapnya.

Dia pasti akan lebih menyayangi anda.

...


...


...


Hantar ON RW untuk Rahsia Wanita dan ON RL untuk Rahsia Lelaki ke 22228.



ps 1: kenapa aku asyik dapat sms celaka camni. serius, aku tak pernah subscribe menda2 alah camni. tak pun, memang semua orang dapat same sms macam ni, ada tak?

ps 2: kalau hangpa ada try hantar ON RW, takpun RL, bagitau la ilmu apa yang depa tulis. sharing is caring kan? and knowledge is power. hihihi.

12 comments:

  1. salam..cheq tak pernah langsung hantar SMS lagu tue..AFUNDI pun tak pernah..sib bek Imam Muda tak pakai SMS....

    ReplyDelete
  2. wei takda maknanya depa nk share menda yg bermanfaat :P

    ReplyDelete
  3. hincik sahromnasrudin,

    haha. poyo je hangpa nih!chek pun tak besa aih dok sms2 ni.baik chek sms marka chek lagi. hihi.



    nazra,

    hg try la weh. kredit banyak2 nk buat apa.hihi.

    ReplyDelete
  4. nk tnya hang cikit..koding dgn jeniang jauh ka??? brp jam perjalanan...

    ReplyDelete
  5. kih kih kih..sama laaa..ada lagi parah, sms dia berbunyik; jika anda kesunyian,hubungi saya,gadis yg hot di no.XXXXXXXXX.ceh!desperate gilak!

    ReplyDelete
  6. sahromnasrudin,

    kodiang tu kalo tak salah kat jitra, jeniang ni dekat dengan sik. hihi. ada paham? apa2, buleh email sy kt sitinaminah@esquel.com

    hihi.

    ReplyDelete
  7. jimi,

    kihkkihkih,,,,



    kak anis,


    ntah apa cara la desperado sangat kan depa nih.taktik nak promote sungguh meluas.geram betui.menyemakkan inbox henpon cam ayam sy je.

    hihi.

    ReplyDelete
  8. hahahhahha
    kalao dpt delete jerk terrusss

    ..>.<

    ReplyDelete
  9. jane,

    mula2 hangin, pastu rasa nak gelak jugak. terfikir, ada tak org kt luar sana yg try hantar ON tu. rasanya ada kan? hihi.


    firol,

    dah try hantar ON RW ek? kongsi la kalau ada info menarik.hehe.

    ReplyDelete
  10. Very Interesting!
    Thank You!

    ReplyDelete