Tuesday, August 10, 2010

AKU CINTA, AKU RINDU

Tajuk macam cipan.

Aku sangat busy.

Tapi aku nak bagitau, aku rindu nak berblogging, walaupun sekejap je aku tinggalkan, demi tuntutan kerja. Amanah kan aku? Keh3x.

Aku cinta dengan blogging ni, sebab tu aku dapat kenal korang kan? kan? dan kan?

Itu saja aku nak tulis. Harapnya aku ada masa untuk menjelajah blog korang nanti. Tolong jangan rindu kan aku. Nanti habih bulu mata aku jatuh. Terus hilang kecomelan aku. Pelisss ya.. keh3x.



ps: nak bernafas pun rasa semput, tetiba rasa bersyukur dikurniakan hidung yang kembang, dapat sedut udara puas-puas. Alhamdulillah di atas kurniaan Allah yang tak ternilai. Amin. Sii yu bebeh.

4 comments:

  1. salam ramadhan..bukan tajuk mcm cipan..mcm lipanbara adala hahahah...aku ingat hang minat gilas sama black mentor tue huhuhu..
    p/s: takde lagu ganas lagi ka..lagu yang hang pasang nie jiwas la....

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan hincik sahromnasrudin,

    hang ni ada ja nak kata kat aku noh.sekeh pala sekali baru tau!! haha.

    aku minat woo lagu nih. siap boleh karoke dalam bilik ayaq lagi. ekekek.

    salam ramadhan.

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa na...kami kt sini tak start posa lagi...12/13 nnti insyallah baru start.lalalala! buleh mkn lagi besok.ehehe!

    ReplyDelete
  4. kak anis,

    tak aciiiiii!!!! haha. nak pi posa kt sana jugak. ekekeke.

    ReplyDelete