Wednesday, August 4, 2010

GERIMIS MENGUNDANG

"ku sangkakan panas berpanjangannn.. rupanya gerimis.. rupanya gerimissss mengundang.. ang ang ang ang.."

tajuk lagu: gerimis mengundang
penyanyi asal: zamani slam
penyanyi bersuara merdu: gadis perasan comel



hati menyanyi-nyanyi lagu zamani, not bad jugak suara aku walaupun nyanyi dalam hati
keadaan aku sekarang seperti lirik lagu tu

aku sangka, aku akan rilek sampai la ke raya nanti
sebabnya dah 3 minggu kerja memang tak banyak
waktu kerja boleh singgah blog tu, blog ni
komen kat sini, komen kat sinun
tapi jangan harap

itu lah... gerimis dah mengundang
tetiba arini dapat berlonggok file
aku rasa macam nak balik rumah bawak selimut mai tido kat ofis
hmmmmm...

nak puasa dah ni weh
jangan lah bulan posa nanti ada heavy shipment pulak
takkan nak bukak posa kat ofis
ang ang ang ang...



ps: last year aku penah sound boss ke dua aku lepas dia mintak aku stayback. aku cakap, "posa time I nak balik awal, bulan tak puasa, I ok". sini ada 2 saja Malay staff.

6 comments:

  1. sabar-sabar ek.. biasa la kalau keje dah nak bertimbun.. semuanya dugaan. =)

    ReplyDelete
  2. ryan,

    haiii.. long time no see.. hehe.. sebok camne pn, blog takkan dilupa kan.. hihi..

    ReplyDelete
  3. lagu GERIMIS MENGUNDANG ni ada kenangan buat aku..hu3 tika itu aku mencari nafkah di company matsushita di shah alam,sambil berkerja dengar lagu..ha3..lagi satu kenangan aku nyanyikan lagu ini semasa dalam bas perjalanan trip company ke ipoh,lawatan ke kilang di sana..

    salam ukhwah gadis cumel..hu2..aslkm;)baca buku ye..baca sms dah selalu sangat;)..

    ReplyDelete
  4. sabar sabariah...hiihi.tulah dugaan kerjaya...mana nk tau kut2 dia bagi bonus sedebuk sblm raya nni..kalo tarak bonus,hang debuk je dia balek.kekeke!

    ReplyDelete
  5. masshah,

    suara mesti sedap nih. kalah zamani tak? hihi.

    insyaallah, nak tambahkan ilmu yang cetek ni. suka baca buku motivasi. hihi.

    ReplyDelete
  6. kak anis,

    bonus mesti ada. tp bkn sebelom raya. sblm raya cina nanti. kot mana pun, sy mmg akan blah dr sini tak lama lagi. hihi.

    ReplyDelete