Friday, August 13, 2010

KENAPA MAK

Boleh baca tak? Kalau kurang jelas, sila kelik kat gambar nih.





Best tak gambar di atas??? Keh3x..




Harini mood nak menulis memang dah terbang bersama perasaan seronok
Nak balik kampung okay
Berbuka bersama keluarga adalah something yang heaven
Nak lagi heaven, dah sampai rumah petang ni, call heroin ketiga dan keempat
Mau meleleh ayaq mata budak 2 ekoq tu
Kakak yang baik kan???
Keh3x








7 comments:

  1. selamat balik kampung..don drink & drive before 7.30 pm ya..

    ReplyDelete
  2. sahromnasrudin,

    amboii.. awaai hang noh. baru je post new entri, hang dah ada menempek kat sini. keh3x.

    wokeh,tenkiu. tenkiu. u too ya. ;p

    ReplyDelete
  3. Semoga selamat sampai ke kampung ...
    dan berubahlah menjadi la kakak yang baik ??? Opssss....

    hihihihihi :P

    ReplyDelete
  4. Ande bawok bekal sekali ke weh....

    ReplyDelete
  5. mawar_berduri,

    terima kasih. sy memang seorang kakak yg baik, dan terbaek. keh3x.



    jejaka desa,

    bekal gapo dia? mana ada bekal. memandai je jejaka desa nih.

    (dari gadis desa).. hihi.

    ReplyDelete
  6. balik kampung, harus lah makan sume masakan mak yang sedap2. jangan miss walau satu juadah. kelak nati, ko akan kempunan.


    :p

    ReplyDelete
  7. sepet,

    iyo, tulang ikan pun aku telan dengan slumber. ok tak? keh3x.

    ReplyDelete