Thursday, August 5, 2010

Permission denied - This blog is open to invited readers only

Permission denied

This blog is open to invited readers only

http://xxxxxxxxxx.blogspot.com

It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.




ps: seingat aku, awal minggu ni aku masih boleh buka blog dia. hari ni baru aku perasan pasal ni. ada jugak ye blogger yang macam ni. mungkin dia judge blogger macam aku tak layak untuk masuk, baca dan komen entri-entri dia. lagipun aku letak nama "gadis comel" walhal dia merasakan dia lagi comel dari aku dan rasa geli nak sebut nama "gadis comel" tiap kali nak reply komen aku. memang lah blog aku macam blog orang kampung, tak menarik langsung macam blog dia. aku mengaku lah aku orang kampung, cerita pun bab motong getah, bab terjun parit, mana sama standard dengan dia yang asyik cerita bab-bab yang classy, very high standard, very up to date, very knowledgeable, very educated, and very der apa lagi aku pun tak reti nak tulis dalam hingelish. kang salah, orang gelak kat aku pulak. yelah, satu tak mau, ramai lagi yang mau kan?? so, aku terima.

lupa nak cakap, lu ingat owner blog ni tak masuk U macam lu jugak ek? pegi la check matrik nombor gua kat alumni UiTM, 2005393534, fakulti BM 111.

dengan ini blog aku berehat buat sementara waktu.

15 comments:

  1. pst pst! belog mane tu??? [bila makciktakmudadahstatmenyebok] =P

    dont stress2 ya!

    ReplyDelete
  2. huhuu.. biasa dah jumpa blog macam tue..
    dia tak mo tak pe la, ada banyak blog lain yang lebih menarik..

    ReplyDelete
  3. waa,siap ad no. matrik dg no,fkulti lg...
    bleh p cari nii...hik3 =D

    ReplyDelete
  4. Bia je la org tu.. Hengat dia diva sangat... hehe.. :D sabo ye gadis comel.. xrugi pun,lau xpat bc blog dia.. :)

    ReplyDelete
  5. orang blockkan blog banyak sebab.. kekadang sebab personal.. tak semua benda boleh share terutama privasi..
    dia buka untuk orang yang dia kenal jer.. mungkin dia ada masalah lain ..


    lu jangan la kenyuk wei.. bukannya dia nak block kan blog dia semata mata sebab lu jer.. hahahha..



    .

    ReplyDelete
  6. saba je la gadis comel.. manusia kan .. mmg macam tu .... mudah lupe bile dah up sikit .

    ReplyDelete
  7. hhaha.. banyak jugak gua tengok mende ni.. apesal ha???

    blog gua takbest ke takleh link ngan blog diaorang?? ke diaorang dah rejek blog gua awal2???

    ReplyDelete
  8. alah...lantak pi la kt dia..kdg2 tu blog dia kena gangguan teruk2 dari anonymous.dia tensen,dia private blog dia.kita buat hal kita dah.kita tulis blog pasal nk kawan2,nk seronok2,nk kongsi2 kisah.

    p/s:kak dulu masa dip,bm112.eceh,gengla kita.lebih kurang ja subjek2 kan..dulu uitm mana?merbok ka?

    ReplyDelete
  9. besenya org private sbb ada la sorg wat hal. tp mne leh private individu tertentu je, so sume la kena. juz spe yg die invite balik, dpt la bce. mb die xde mail ko nk invite.

    ReplyDelete
  10. Ada berjuta juta lagi blog dik oii..bukan blog dia je yag hebat..

    Ni nak p cuti ke nak p mana lak ni?..

    ReplyDelete
  11. eh,ko jgn tlalu awl bwat konklusi..ade kwn aku yg da bwat private blog sbb ade org stalk blog die 2,ade yg jenes mak die bace blog bliau,mcm2lah.
    jgn kechik ati eyh.ko bley bace blog yg xbaper kenchang kepunyaan aku nih.wiiiii :P

    ReplyDelete
  12. MDT- haha. dah tak sentap dah. ada lah 1 blog nih. tapi tak pe, itu hak dia. ;p


    ryan-ok, blog kamu lagi menarik dari blog dia. ;p


    mier-haha.jangan! jangan! tak la, nombor tu dah tak aktif. tapi tak payah susah2 nak cari, sy dulu belajar uitm kampus sg.petani, fakulti business management. ;p


    aida-hihhi. tak per,berkasih pada yang sudi. cewahhhh.. haha.


    man-gua dah tak kenyuk weh.gua takut muka gua berkedut plak. sudah tak cun nanti. hihi.


    seven pelangi-tak pe lah. dia di atas. hihihi.


    Hamzah-tak pe la, gua tarak mau kawan sama dia lg. kawan link sj dgn blog lu, okeh? hehe.


    kak anis-yup, tak pe lah. kita cerita geng2 kita dh la ye. hihi.

    kak, betui uitm merbok. mana tau. bm 111 ni time dip ker degree. sy pn dh tak igt. tp itu matrik nombor masa degree, masa dip apa ntah. 2002 apa ntah. haha.

    ReplyDelete
  13. john bert,

    tak pe la.aku pun tak minat nak masuk blog tu takat nak baca entri cite pasal boipren beli perfume, boipren p overseas bagai. haha.


    relevan-haha.betui2.melambak blog lain yg lebih hebat. blog hincik relevan apa kurangnya. ;p

    merajuk sat saja.hihih.


    aleen-haha.blog hang lagi kencang. mantop. femes. aku sokong blog aleen kencang. haha.


    terima kasih buat sume yang mengomen. ;p

    ReplyDelete
  14. manaa pulak..diploma start no 1,BM111,BM112, kalo degree mula no 2 kan..cam BM229..kak pon ngaji uitm jaa jugak..unisti sri lanka xterima kak..kekeke!

    ReplyDelete
  15. selalu blog lucah ja yg jadi macam tu...

    ReplyDelete