Thursday, September 16, 2010

DI SERANG ANON



Anonymous said..
macam bagus!
 
Gua tengah godek-godek blog, usya komen-komen blogger lain. Lepas tu gua perasan, ada komen baru dekat previous entri gua.  

Beberapa bulan jadi blogger, baru hari ni gua perasan, blog gua di serang hendap oleh anon. Walaupun komen anon ni 2 patah perkataan je, tapi gua rasa tak sedap hati.
Gua takut kah? Macam takut. Rasa macam nak pulak gua tukar comment setting gua tu. Biar dapat approval gua dulu, baru komen tu akan di publish. 

Orang comel macam gua, mesti lah ramai yang dengki dan sakit hati kan. Huisss.. 

Anon, kalau berani, tunjukkan diri lu depan gua. Jangan sembunyi belakang tiang macam pengecut. Sapa-sapa pun lu, gua tak pernah gentar. Musuh lama atau orang yang baru nak jadi musuh, silakan tampil. Dah lama jugak gua tak test skill Taekwondo gua.

26 comments:

  1. ni ape kes lempar batu, tp sembunyi dlm selimut?? *peribahasa reka sndiri*.. adesss.. ada gk spesies cmni.. huk3~ ^_^

    ReplyDelete
  2. nusana nosa 91,

    haha. ntah ler. anon memang lah sifatnya begitu.


    (susah bebenor nak taip nickname lu nih)

    ReplyDelete
  3. rilek rilek..
    dua perkataan jer..

    kita leh tafsirkan macam macam..

    ReplyDelete
  4. dasar anon betol!rejam anon tu baru tahu~

    ReplyDelete
  5. aujinz,

    haha. yelah, tengah rilek dan bersedia lagi di serang hendap.

    ReplyDelete
  6. aida,

    hoiii. kemain kejam lagi. haha.

    ReplyDelete
  7. Baru dua perkataan si anon tu taip
    lu dah ketaq lutut. relax beb. lu
    kan gadis comel yg ganas. garang beb
    garang ... auuMM !! ... keh33

    ReplyDelete
  8. wachak,

    haha. lutut gua memang ada masalah. lagipun, gua takut2 berani. kang si anon tu culik gua, cmne???

    lu ingat superman tu betul2 ada, jerit je help, help, terus dia dtg selamatkan gua.

    haha.

    ReplyDelete
  9. alah. relax lah. tak mati dek keji kan. anon mmg gitu bai..tp ade jgk anon yg baik hati..hehehe

    ReplyDelete
  10. takperla...abaikan saja lalat busuk tu...biasalah org dengki tak dak blog kan...hehehe

    ReplyDelete
  11. macam bagus?

    macam = seperti = umpama

    maknanyaa...ko mmg bagus la tu. kleppp. kleppp. kleppp...

    ReplyDelete
  12. kalo dia nk ckp pkara baek, tkkn letak name anon kn?? biase la tu..sifat anon kbykn memg begitu..i dh kena lg truk..
    biaq pi la dia..blog kite, suke kite la..kn kn kn.. =)

    ReplyDelete
  13. kak cho,

    ohhh.. kata2 mu menusup ke jantung hati ku.. syukran2. ;p

    ReplyDelete
  14. kak KB,

    haha. betui kan, orang tak dak blog memang lah gitu. dengki. haha.

    uwekkk kat anon.

    ReplyDelete
  15. kak tijah,

    haha. camtu ek? maknanya saya di puji la ek? alhamdulillah.

    terima kasih anon. keh3x.

    ReplyDelete
  16. khumaera,

    betui ek? anon cakap apa weh?
    anon ni memang bongok kan. dengki, busuk ati betui.

    sabaq lah ye.

    ReplyDelete
  17. kipas susah mati lu tu der,lyn kan je hehehe

    ReplyDelete
  18. anon? sapa tu?
    cucu mak enon ke?

    ReplyDelete
  19. days,

    kipas susah mati?
    gapo dia tu?
    boleh wat bisnes sate lah, tak payah kipas dah. hehe.

    ReplyDelete
  20. tehr,

    haha. banyak la hg cucu mak enon plak. haha.

    ReplyDelete
  21. lantak di anon tu! iena dah banyak kali kena. dia jeles sbb blog kite kite ni best. hahaha. ;)

    ReplyDelete
  22. dulu, masa kat blog lama gua, salu sangat kena serang anon.. serius cakap, anon ni macam takde telor. penakut. bajet berani hentam kita, tapi takank tunjuk identiti...

    ReplyDelete
  23. iena banana,

    betui, betui, anon tu jeles kan sebab blog kita best. anon plak pesen tak reti nak buat blog. haha.

    ReplyDelete
  24. cik tipikal,

    mak aiii. takde telor pulak. haha. sabo ye cik tipikal.

    sabo.. sabo.. tarik nafas, lepass..
    tarik, lepas... keh3x

    ReplyDelete
  25. sahrom,

    amboii hang. takkan serius sampai camtu kot?

    hehe.

    ReplyDelete