Tuesday, September 21, 2010

JEMPUTAN KE MAJLIS KAHWIN

ENTRI NI GUA AKAN REMOVE LEPAS SETEL MAJLIS GUA NANTI.
ENTRI BARU KAT BAWAH YE......

Info berkenaan majlis gua nanti.

Akad nikah: 14 November 2010

Pihak gua
-----------
Kenduri: 20 November 2010 (hari sabtu)
Bertempat di: Kampung Kuala Ruman, Jeniang, 08700 Gurun, Kedah.

Pihak bakal suami
-------------------
Kenduri: 21 November 2010 (hari ahad)
Bertempat di: dot dot dot.

Haha. Ampun, gua tak ingat alamat rumah bakal suami gua. Kah3x. Nanti ler gua update. Kad gua nak pos 20 keping je memandangkan harga setem dah naik harga. Haha. Jadi, sila bagi alamat anda.

1. achik sapinat (alamat dah dapat)
2. sahromnasrudin (alamat dah dapat)
3. kak cho
4. kak tasek merah (nama macam dinasour). haha.
5. stiffler kacak
6. linglung
7. aleen adeela akooo (ntah hapa punya nama nih)-beliau exam masa tu, so malas gua nak pos.haha
8. six september
9. ardzman
10. YB (yang amat berhormat Yunus Badawi)
11. Macha anak kak leha
12. Kak Kancil Biru
13. Mak Dara Terdiva
14. Cdotttttttttttttt
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Yang balance ni, malas pulak gua nak fikir. Nak lagi senang, boleh bagi email address lu orang. Nanti gua scan je kad kahwin gua yang tak berapa cun tu. Haha. Malas nak buat link ke blog mereka-mereka nih, tapi harap kalo baca entri ni, sila reply A.S.A.P okeh.

Sila email kan alamat ke email gua: sitinaminah@esquel.com

Semua blogger di jemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis. Pssstt.. Jangan lah lenggang kangkung, datang tu bawak lah hadiah besar-besar punya. Haha. Kalo tak boleh datang, ambik no akaun mebenk gua. Haha. Tak malu... (Gua gurau-gurau je okeh). haha.

44 comments:

  1. kancilbiru tak mau jemput kah? hahaha

    ReplyDelete
  2. salam..huhuhu..carta aku no 2 la..tenkiu la byk2..insyaALLAH aku datang..lgpun time tue aku insyaAllah akan berada di Kota Kuala Muda...nnti aku emel alamat ye..
    p/s: jgn lupe join kontest aku..mane tau hang menang, berganda adiah kawen hang nanti...

    ReplyDelete
  3. kak KB,

    adoiii.terlupa. hah, kak KB pn di jemput. sat nak edit balik list tu. haha. hampun ye.

    ReplyDelete
  4. sahrom,

    hang bagi lah aku menang weh. as a wedding prezen kat aku. haha. bongoknya. haha.

    ok, sila kasi alamat.

    ReplyDelete
  5. khumaera,

    thanks. jemput datang ye. kalo tak tau, sila cari kat gugel maps. hehe.

    ReplyDelete
  6. hantwo,

    semua di jemput okeh. mai la, belah kedah pun tak pe, perak pun tak pe.

    sila.. sila.. sila.

    ReplyDelete
  7. alamat romah..
    NO.3 JALAN DPP 4/1
    DESA PINGGIRAN PUTRA
    SG.MERAB
    43000 KAJANG
    SELANGOR

    kalo tak pi kedah, pi kat perak leh ka???? hiks,,

    ReplyDelete
  8. wa punya comel, cun lagi kacak [???] lu letak no 3????

    wa mau kad vvip!! tak kira..


    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. aiseyh lu xmau jmput gua ke der.kedah jauh sgt.tp leh je pegi ...heheheh

    ReplyDelete
  10. kak pnut,

    okeh, roger & out. buleh pi mana2 pun, kedah atau perak. nanti kat kad ada alamat n direction. hehe. jumpa di sana. hadiah jgn lupa noh. keh3x.

    ReplyDelete
  11. kak cho,

    hang jgn mengada-ngada nak kad vvip.aku nak bagi kad yg fotostat ja kat hang. haha.

    sila bagi alamat, jgn gedik! haha.

    ReplyDelete
  12. days,

    semua di jemput hadir. either kedah atau perak. mana2 ja. alamat tu nanti gua hapdet lain okeh. hehe.

    mai, jangan tak mai. keh3x.

    ReplyDelete
  13. Macammana ni..tarikh lu kawen sama dengan tarikh gua kawen..wakaka!

    ReplyDelete
  14. kuang ajor.ang pertikaikan name unik wa seunik tuannye tuh?brani sungguh!huuu
    ah,nnt aku meses je alamat kat ang.wlpon aku xdpt pegi gara2 musim exam,aku tetap nak kad jemputan 2.bior membazir cket dwet ang 2.keh3

    ReplyDelete
  15. relevan,

    mungkin kah anda pengantin lelakinya? haha.

    ReplyDelete
  16. aleen,

    haha. hampun kan aku wahai aleen adeela akoo. kutuk sikit2 tak pe kan. keh3x.

    ahhh.jangan nak ngada2.membazir kad dgn setem aku je weh. haha.

    ReplyDelete
  17. camne nama akak leh tercicir ni..sob..sob..

    ReplyDelete
  18. no19,

    akak, sume di jemput hadir. tgk lah belah mana yg dekat, perak or kedah. hehe.

    ReplyDelete
  19. MDT,

    haha.mintak hampun. td masa taip mende ni, dh syak mesti ada nama yg ter missed! mintak hampun.

    MDT pegi belah perak ek? hehe.

    ReplyDelete
  20. Mcm tau2 ja aku suka no 8 kan??

    21 aribulan aku ada dua paper utk final..kot2 teringin nak mkn nasik minyak hang aku p la

    ReplyDelete
  21. oihh.. tarikh tue, gua rasa, gua ade kat Obersi.. koh koh koh..

    gua kirim salam jer laa yer.. :D

    ReplyDelete
  22. six.september,

    bekoh ai ken read yur mind. haha.

    okeh, hang tak leh mai, kira jimat dah nasik sepinggan. hadiah nanti pos la ek. yihaaa...

    ReplyDelete
  23. aujinz,

    olrite. kira jimat berapa pinggan dah ni weh. haha.

    hadiah nak pos or nak bank in cash? haha.

    ReplyDelete
  24. tahniah....

    kecemburuan melanda..hahahah (bila la aku nak kawen plak ?)
    Semoga berkekalan ke anak cucu ...amin

    ReplyDelete
  25. Wah, dah nak kawin dah anak dara sorang ni...

    Selamat menempuh alam berumahtangga, jangan jatuh tangga kalau tak berani ditimpa tangga....

    Apapun, selamat le hendaknya majlis tu nanti...

    ReplyDelete
  26. kak mawar berduri,

    thanks.

    jemput lah ye dtg. kedah pn boleh, perak pun boleh.

    ReplyDelete
  27. kuasai minda,

    hehe.syukran, syukran.

    ok, sy suka tangga,harap2 tidak di timpa tangga. keh3x.

    ReplyDelete
  28. per susah2 pasal kad kawin tu. lu letak jer kat N3 blog ni kan senang :P

    ReplyDelete
  29. wachak,

    haha. lu jgn lupa hadiah gua okeh. kah3x

    ReplyDelete
  30. kalau takde aral melintang gua sampai. tak berapa nak janji tarikh jauh2 ni.

    no24, blok b, rrm 2
    31920,air kuning, kampar
    perak.

    pandai2 la lu bagi letak capital letter kat mana2 yang patut. BM tak fail kan? gua fail dulu.

    keh keh keh.

    Hadiah?
    Ni duit minyak dengan tol ke rumah lu sape nak kasi setel?

    win-win situation la ye dak?

    ReplyDelete
  31. macha,

    kalo letak nama macha ni, pakcik posmen konpem boleh kenai kah? haha.

    Kampar dgn chemor tu, jauh sgt ker weh?

    weh, perli result BM aku kah? haha.

    pegi kayus beskal lah, tk payah isi myk. nanti gua bekalkan myk gamat, buat sapu sakit lutut lepas penat mengayuh. hehe.

    ReplyDelete
  32. okey gua dah sent alamat beserta beberapa kuntum maklumat disitu...



    :)

    ReplyDelete
  33. alamat rumah bakal suami pun tak tau? kah kah kah..

    derr..ni alamat gua. 3a-2 merdu kayangan, pju 6a, jalan seroja, pj, selangor.

    tahniah derr ;)

    ReplyDelete
  34. ardzman,

    okeh2, dah dapat dah. terima kasih daun keladi, harap2 boleh jumpa nanti. keh3x.

    ReplyDelete
  35. linglung,

    tak baik gelakkan gua camtu. kah kah kah.

    alamak,sekali gua pun tergelak kat diri gua. haha.

    thanks kanda linglung. hehe.

    ReplyDelete
  36. jejaka desa,

    ehem2, belum jadi pengantin lagi. hehe.

    ReplyDelete
  37. patut ko tulis entri menjemput hamzah ian.. hehehehee...


    tahniah weh.. nnt upload gmbr okeh

    ReplyDelete
  38. hamzah,

    alamak.lupa plak nak list kan nama lu sekali.hehe.

    upload gambar? haha. jgn harap!!!

    ReplyDelete
  39. selamat pengantin baru [akan]
    pakai baju kurung biru
    dan tudung warna kelabu
    moga kekal ke anak cucu

    ReplyDelete
  40. tehr,

    haha.terima kasih daun keladi, esok2 singgah la lagi. haha.

    ReplyDelete