Thursday, September 2, 2010

Jom Berbuka Puasa with DiGi

Dah lama gua tak buka Yahoo mail gua. Biasanya gua dan kawan-kawan gua email company saja. Hari ni gua tergerak hati nak buka Yahoo mail yang dah bersawang tu. Dan, gua dapat invitition. Gua tak rasa gua sorang je yang dapat, mesti lu orang pun dapat jugak kan. Tapi gua memang pesyen gedik, nak jugak tempek dan cerita kat sini. Haha. Maafkan gua yang sedikit gedik.

Kat KLCC kan?? Jauh sangat der. Kalau dekat macam kat dalam Penang jugak, mau jugak gua join. Lagipun, mana pernah gua dapat invitation macam ni sejak bergelar blogger yang gigih ni. Hehe. Jauh, so tak dapat lah gua nak join.

Jadi untuk blogger-blogger yang pergi, enjoy ya. Masa berbuka tu, cuba la ingat sikit dekat ramai lagi insan kat luar sana yang kurang makan dan ada setengahnya tak cukup makan. Semoga rezeki yang kita dapat akan lebih murah dan mampu bantu insan yang memerlukan.

Ps: entri gua hari ni dah macam Menteri di Jabatan Perdana Menteri pulak. Keh3x.


Okeh, sila belek-belek keratan email yang gua dah copy dari email gua.

Hi DiGi Angels,


How has the month of Ramadhan been for you so far? If you’re a fan of big Buka Puasa sessions with lots of yummy food, listen up! The Yellow Man would like to get to know DiGi Angels a little bit more, so you’re cordially invited to a Buka Puasa session exclusively for DiGi Angels at;

Date: 2 September 2010 (Thursday)
Time: 6.45 pm
Venue: The Apartment, KLCC

There are only 25 single invites available for this Buka Puasa session exclusively for DiGi Angels, so if you're interested please send in an email to digibukapuasa@nuffnang.com with your full name, email address and blog URL before 12 pm, 31 August 2010 (Tuesday).

12 comments:

  1. aku rasa aku dah berapa bulan tak bukak email tok nuff nie.

    hahaha

    ReplyDelete
  2. Mofasad,

    aku pun ntah apa angin arini rajin pulak pi buka email utk nuffnang ni. haha.

    jauh weh, kalo tak, mau jugak aku join. hehe.

    ReplyDelete
  3. MDT,

    haha. bukan lah. sy asal Kedah, keja kat Penang. apa2 pun, still utara kan. hehe.

    ReplyDelete
  4. sabaq..aku dengaq depa akan buat nanti kat area pantai merdeka hahahaha ( zon utara tue)

    ReplyDelete
  5. eh apasal aku tak dapat jemputan tu?

    oh aku bukan pelanggan Digi hehehe

    Kalau dapatpun aku tak pergi. Buka kat rumah lagi best.

    ReplyDelete
  6. sahrom,

    haha.nampak sangat hang tipu. aku tak percaya aih depa nak buat kat pantai merdeka. haha. tipuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  7. YB,

    ala, sy pun bukan pakai digi pun. haha. tapi kalo dijemput pun, jauh sgt. camne nak pi. haha.

    ReplyDelete
  8. jauh ek kat k.l , org jeniang ek.. takpe bebuka kat umah lg best..

    ReplyDelete
  9. life kami,

    haha. yup, better berbuka kat umah ja.

    ReplyDelete
  10. sian..kalu tak boleh makan sedap2 ari ni

    ReplyDelete
  11. nosembilanbelas,

    hehe, rilek lah. tak berbaloi nak pi KLCC semata2 nak berbuka dgn nuffnang. insyaallah, ada rezeki sy next time. ;p

    ReplyDelete