Sunday, September 5, 2010

LAKI BINI YANG ROMANTIK

Bini: Abang, cantik tak kalau yayang pakai macam ni?

Laki: Hmmm.... Tak mo lah.. Pilih yang lain..

Bini: Ok, yang ni ok tak bang?

Laki: Alaaa.. Abang tak suka kaler ni lah yayang.

Bini: Hehe. Hah yang ni plak. Abang suka tak?

Laki: OK, yang ni seksi sikit. Kih3x.

Bini: Alaa abang ni. Gataiii.... Hehe.




Menyampah pulak gua tengok aksi laki bini ni masa gua ke Jusco Queensbay kemarin. Kok ye pun nak feeling romantik, tak payah der ajak laki pi tempat lingerie tu. Rasa nak sound jugak. Perempuan lain kat situ pun jeling-jeling je tengok kapel nih. Gua pun rasa macam nak bagi kaki jugak. Yang si laki tu pun, konon nak berlagak gentleman lah sangat, sampai nak ikut bini pilih bra dan panties.

Feeling romantik pesyen nak bagi kaki je nih. Depa ingat semua orang rasa comfortable ker bila tengok ada lelaki kat tempat camtu. Gua bukan nak cakap benda lusyah ka apa, tak. Tapi laki-laki semua, tolong lah respect privacy perempuan lain yang nak pilih bra dan panties kat situ. Kalo mood romantik tu memang semulajadi high, kat rumah cukup lah. Tak payah nak tunjuk-tunjuk depan orang, especially depan gua nih. Berbulu mata gua nih.

Pastu gua nampak, ada jugak budak-budak lelaki yang baru 2,3 tahun dapat mimpi basah, boleh pulak masuk kawasan bra dan panties, buat-buat kecoh kat situ. Derrr... lu orang main betting ka apa sampai tak segan silu pi tempat orang pilih baju dalam dan seluar dalam tu hah. Bukan ada awek-awek cun pun kat situ, yang ada yang pangkat kakak-kakak kepada gua jugak.

Dengan slumber gua dengar budak-budak ni cakap, "ahhh.. ini lima kupang punya..". Haram jad betul. Anak sapa lah nih. Kalo gua tau adik lelaki gua camni, sumpah gua bagi tazkirah 44 hari 44 malam.



Ok lah, sekian saja cerita pasal baju dalam dan seluar dalam.

Jumpa lagi. Selamat berbuka dan bersahur. Babai.

12 comments:

  1. huhu, pakaian dalam pun termasuk dalam bajet baju raye ke....

    ReplyDelete
  2. penah jugak jadi macam nih.memang rase nak pukul orang.lu kene lagi sebak.bulan rmdhan pulak kan hehe.tp betul la rase mcm xselasa gile.kot ye pon sangap jgn di buat depan orang la gentleman oittt.aku xpenah pon pegi tmpat spender korang kot.agak2 la.

    ReplyDelete
  3. betul...memang sangat menyampah bila ada lelaki kat tempat bra ngan spender ppuan..sebab selalunya lelaki yg kat situ bukan dia tgk bini dia pilih, dok sibut tgk org lain pilih apa...mata tu mata....tgk mana?

    ReplyDelete
  4. hanafi,

    haha, bajet utk itu tak kira raya atau tidak okeh.


    days,

    betul kan, mmg tak selesa. bongok lah jantan yg nk act gentlemen nih. haha.


    kak KB,

    betui lah, mata laki tu sebok betul melilau tgk org lain dok pilih. rasanya petang tu dia pilih kaler merah utk bini dia. haha.

    ReplyDelete
  5. macam dialog gay ja... ahahaha

    ReplyDelete
  6. crayon,

    laki bini okeh. ada plak gay. haha.

    ReplyDelete
  7. dah rezeki laki bini tu... apa la gay buat kat juco tu

    ReplyDelete
  8. btul! x suka lelaki2/boipren2 sebuk nak menyelit2 kat ladies dept..menyemak jer org nak pilih.. :P

    ReplyDelete
  9. salam..baju raya termasuk yg dalam ke??????

    ReplyDelete
  10. brutalsolo,

    rezeki gua jugak sebab dapat dgr dialog romantik diorang. haha.

    ReplyDelete
  11. MDT-betul MDT. kenapa lah lelaki2 ni tak concern pasal mende camnih. hehe.


    mario- kalo faham, bagus lah. hehe.


    sahrom-haha. apa2 je lah.

    ReplyDelete