Wednesday, September 22, 2010

MENCARI CINTA



Kesunyian? 
Nak cari CINTA atau KAWAN?
Dapat nombor handphone di sini, mana tau ada JODOH


Jom chat, untuk Malay SMS dan bukan Malay ke 33163
Hantar OUT to opt out.

Gua cilok ni dari SMS yang gua dapat. Apa ke heyyy suka benor deme ni hantar SMS camni kat nombor gua. Grrrrr...

Buat rakan-rakan blogger yang masih single dan berhajat untuk mencari cinta atau kawan, gua cadangkan lu orang ON MY dan hantar ke 33163. Mana tau, jumpa jodoh lu orang. Keh3x. Kalau gua single mingle lagi, mau jugak gua try cara nih. Keh3x.

"Jodoh takkan datang kalau tak di cari......"

10 comments:

  1. kila,

    haha. sila try. nanti aku folo. haha.

    ReplyDelete
  2. Buat ngabih ke kredit je.Dah la yang joint ter banyok yang tak betolnye.

    ReplyDelete
  3. lu sejak dh drh manis nih asyik nak jadi cupid nampak hehehe

    ReplyDelete
  4. jejaka desa,

    haha. mana lah tau, kot2 ada yg berminat nak cari cinta.keh3x

    ReplyDelete
  5. days,

    gua kesian jgk kalo org macam lu takde teman lagi. haha.

    darah manis kah? srottt... wat air oren bancuh kawwww... haha.

    ReplyDelete
  6. sme la..saya pun biase dpt bnde2 pelik cmni..

    ReplyDelete
  7. salam..aku dah expired..tak sesuai..
    p/s: biler hang dh kawen nnti, hang tukar blog hang ni kpd istri comel erk????

    ReplyDelete
  8. Sahrom,

    haha. hang mana expired lagi. muda lagi, just sebagai sorang suami, jangan lah gatai meghela nak pi 'ON CINTA' plak. hehe.

    isteri comel? tak mo lah. haha. nanti aku buat entry, tanya hangpa semua, aku nak kena tukar nama apa.okeh. hehe.

    ReplyDelete