Saturday, September 18, 2010

NOTHING TO DISPLAY


sumber gambar: gua cedok dari email


Tajuk macam harremm. Haha.
Gua malas nak hapdet arini. Tolong pinjamkan sekejap rajin korang kat gua.
Apa??
Lu orang pun malas macam gua jugak??
Cisss.. Tak boleh harap!!
Harapkan pagar, pagar pun tak boleh harap.
Haha.

Apa-apa pun terlebih dahulu gua nak ucapkan takziah buat keluarga Allahyarham M. Rajoli.
Gua tak tau pun arwah dah meninggal, pagi ni buka blog baru gua tau since gua tengok ramai rakan blog yang dah hapdet pasal ni.
Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.
Amin.
Al-Fatihah.

Kenapa Piala Malaysia semalam, Kedah menentang Perak, game tu buat hari Jumaat?
Gua ingat, selalu game bola mesti hari Sabtu.
Kesian semua pemain, dalam mood raya yang masih berbaki ni, dah kena turun padang pergi training.
Tapi alhamdulillah, skuad Kenari menang 2-0 hasil jaringan Badrol Bakhtiar.
Yahuuuu..

Sepatutnya hari ni gua balik kampung gua kat Kedah, setelkan borang nikah gua.
Tapi gua malas.
Kenapa gua malas??
Sebab gua tak rajin.
Haha.
Tak lah, gua kerja hari ni.
Yup, sabtu pun gua kerja.
Selang seli, sabtu minggu ni kerja, sabtu minggu depan cuti.



ps: ada ka orang nak baca bebelan gua nih??? cisss...

34 comments:

  1. salam..cuba hang habaq mai selangor menang berapa mlm tadi? huhuhuhuh..tunggu selangor lwn kedah nor hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahah..jgnla dengki kat selangor..juara liga super dua tahun berturut2..tunggu safee sali lwn baddrol bakhtiar nor hahahaa

    ReplyDelete
  3. nasib baik gua tak minat bola.. tak der ar terasa sangat.. :)

    ReplyDelete
  4. sahrom,

    haha. lantak arr. macam aku kesah sgt pun dengan bola nih. gua tetap sokong team gua tak kira depa main teruk sekalipun. haha.

    ReplyDelete
  5. abg man,

    lu pegi sekeh jap si sahrom tu. gua hangin betul lah. haha. terus gua bad mood pagi nih. har har har.

    ReplyDelete
  6. Itu gambar itek mau bertunang ke?..Wakaka!

    ReplyDelete
  7. hang ni mcm mak nenek..berletiaq ja..


    hahahaha

    ReplyDelete
  8. relevan,

    itu gambo itik gembo2 okeh. haha.

    ReplyDelete
  9. kak cho,

    berletiyaq tu dah jadi hobi kak cho oiii.

    keh3x

    ReplyDelete
  10. haha...lbh kurang n3 gua je ni...n3 versi malas...

    ReplyDelete
  11. mario,

    haha.gua rajin sket okeh dr lu. lu tu terlebih malas.

    keh3x

    ReplyDelete
  12. tah aih..FAM bongoks..buat jadual ntah hapa2..ada ke patut game hari jumaat..

    baddrol bakhtiar aku tu, raya kedua dah turun training..keh3

    ReplyDelete
  13. weh,ang kedah kat mane?kenduri baper hb?aku rase mcm nak ke kedah ujung taun nih.ape2 ang reply kat chatbox aku nah.

    ReplyDelete
  14. six september,

    aku cakap kat FAM hang cakap camtu weh. biaq hang kena tibai. haha.

    raya kedua aku tengah seronok makan lemang lagi. keh3x

    ReplyDelete
  15. aleen,

    ok, aku dah berkunjung ke blog ang. ang cepat sket, aku nak balik keja dah ni.

    hehe.

    ReplyDelete
  16. okei hang cakap jugak yang aku suruh sultan bola tu letak jawatan


    aku tak takut..wekkk

    ReplyDelete
  17. pasni ssh nk jmpa pelakon mcm dia tuh...

    ReplyDelete
  18. six,

    haha.hang cakap lah sendiri. tak de keja nak cakap kat ang. bluwekkkk.

    ReplyDelete
  19. pencacai alim,

    nampaknya, kita pn kena la get involve dalam dunia hiburan.ekekeke.

    ReplyDelete
  20. itik tu ...kalau mati sekor... yang hidup tak carik teman sampai bila bila..apahal aku comment gambo

    ReplyDelete
  21. lu punye malas..hishh nak nikah ke x nih hehehe.pegi setle cpt2 xleh nikah lu nanges xjamin heh hehehe

    ReplyDelete
  22. ooooo..patutla itik jantan MDT kat kg tu berkawan dgn angsa..dua2 jantan..tp yg pasti depa bukan gay..haha!--reply komen utk si brutal solo..

    jgn malas2 nanti jadi geng anakdara pemalas mcm kat umah MDT ni..huhu!

    ReplyDelete
  23. salam,

    tu perak kasi can je...datang meh stediom perak...kalo kedah menang gak...memang perak kasi cannn lagiii.

    ReplyDelete
  24. lama giler kot dah x tgk bola melesia..hehe...

    eh eh eh..
    kamu nak kawen dah?bile ni??

    berdebar tak?=p

    ReplyDelete
  25. aku x minat la pasal bila ni... haha *tipu

    ReplyDelete
  26. malas adalah abstrak...mmg kena ada tp jgn merebak

    ReplyDelete
  27. hahahaha...

    kate malas nak apdet..tapi apesal entri panjang..

    ReplyDelete
  28. keluar la setan malas ko tu kalu dtg brubat dgn gua..hehe

    ReplyDelete
  29. masyaallah, sekejap je gua tinggalkan blog gua ni, byk plak komen yg gua tak sempat nak reply satu2. hishhhh..

    rasa nak sekeh pala je sekor2 yg cakap gua malas tu..

    ReplyDelete
  30. gua tau jwpn kepada soalan kenapa game kedah vs perak tu buat hari jumaat : sbb setiap minggu akan ada 'game of the week', so utk galakkan org dtg stadium (xmau clash ngan game epl kat astro), FAM buat game tu hari jumaat..

    bila nak nikah?

    ReplyDelete
  31. linglung,

    bernas betul jawapan yg anda berikan.terima lah sekupang dari gua. har har har.

    tarikh nikah akan di uar2 kan nanti. cehhhh..

    ReplyDelete