Friday, September 3, 2010

PERMINTAAN AMOI

Amoi tu dekat dengan gua.
Gua syak, mesti ada something nih.

"Rambut you panjang?"
Tanya amoi tu

"Yes"
Gua jawab

"Panjang mana?"
Tanya amoi tu lagi

"Hmm.. Panjang lah jugak. Why?"
Gua jawab sambil tengok reaksi amoi tu

"You tau, I teringin nak tengok rambut you"
Sengih-sengih je beliau

"Hah?"
Gua kaget
Apa pulak amoi ni nak

"Nanti kalau I jumpa you kat luar tak pakai tudung, nanti I tak kenal you"
Sungguh-sungguh pulak amoi ni
Gua gelak
Rasa nak luku je pala amoi tu sedas dua

"Jom kita pi ladies room, you buka tudung, I nak tengok, nanti you pakai balik"
Amoi tu sambung

Gua sambung gelak lagi
Sebab rasa lucu sangat
Curious benor mereka dengan sanggul tinggi gua
Nak jugak tengok muka gua tanpa tudung
Takut tak kenal bila jumpa kat luar



Comel je Wardina bertudung. Gambar gua cilok dari brader gugel.

ps: gua tau niat mereka, teringin nak tengok muka comel gua tanpa tudung. lagipun gua sorang je Melayu bertudung kat company gua.

10 comments:

  1. lu jgn sanggul tinggi sgt bai. haram.

    ReplyDelete
  2. hanie,

    weh lu, yang haram tu bukan sanggul tinggi yang pasang rambut palsu tu ke beb, rambut gua original.

    ReplyDelete
  3. aku tak nak pikiaq jahat tp kalau dia ajak hang berdua-duaan kat toilet..something wrong huhuhuhuh....
    p/s: setan dh kne ikat..lg seminggu merdeka la dia hehehhe

    ReplyDelete
  4. sahrom,

    haha. jahatttt.

    amoi tu aku respek lah, senior aku kat sini. tapi jgn risau, aku ada taekwondo tali pinggang kulit kalo dia berani apa2 kan aku.

    hiyarghhhhh...

    ReplyDelete
  5. salam gadis comel..rasernyer pestime sayer menyinggah disini..salam kenal yer..

    ReplyDelete
  6. salam shi3la,

    selamat menyinggah. hehe.

    ReplyDelete
  7. hehehe.. x leh tengok sampai ke sudah lah yer.. dia x puas ati tgk u kai tudung kot~

    ReplyDelete
  8. kak nafira,

    walopun sama2 pompuan, tapi malas ar nak tnjuk. rasa camne ntah nak buka tudung semata2 nak tunjuk rambut kan. hehe.

    ReplyDelete
  9. letak ah tngk gmbr.. hahaha.. gua nak tngk jgk

    ReplyDelete
  10. mezah,

    kau jangan gedik. mau kaki kah? haha.

    ReplyDelete