Friday, September 17, 2010

Terima Kasih Nuffnang

Terima kasih Nuffnang sebab bagi duit raya dalam bentuk buffered earnings kat gua. Bukan 1, bukan 2, bukan 3.

Ni campaign yang dah Nuffnang tempek kat dalam blog gua. 

OSK Investment Challenge LR
Nokia Messaging E5 LR
NIKE City SS
Celcom XPAX Reload and Win SS
STB GPSS LB


Bila pergi ke blog orang lain dan ada entri pasal BE, gua pun terpanggil untuk buat entri yang sama untuk ucapkan terima kasih gua kat Nuffnang. Terima kasih ye.


ps: orang cakap, rezeki orang nak kahwin ni memang murah kan. keh3x.

8 comments:

  1. ciss !! tayang BE lah pulok .. nanti
    udah cashout belanja wa erk. Jgn
    buat2 lupa lak. penat picit ni ... keh33

    ReplyDelete
  2. haah rezeki nak kawen nih murah.lu jgn lupe lauk kenduri pon mesti yg best2 je.hehehe

    ReplyDelete
  3. wahwahwah! tahniah sidarah manis.. :)

    ReplyDelete
  4. wachak,

    haha. bukan tayang, promo je. haha.
    tak boleh cash out lagi lah. tahun depan baru boleh kot. huhuh.

    ReplyDelete
  5. days,

    utk lu gua suh buat special punya, teloq mata kobauuu.. hahaha.

    special punyoooo..

    ReplyDelete
  6. MDT,

    hehe. syukran2.

    tp bukan boleh cash out lagi pun. huhu.

    lain lah MDT yg dah lama.

    ReplyDelete
  7. tehr,

    mana ada byk pun. org lain smpai 10 tau. apa2 pun,tak boleh cash out pun. lambat lagi. uwaaa.

    ReplyDelete