Tuesday, September 21, 2010

TIMAH FATIMAH GADIS GEBU


"Haii sayang. Nama I Timah Fatimah. You boleh panggil I Baby Girl, tak pun Gegurl. Keh3x".



Pagi ni Timah Fatimah keluar awal dari rumah. Saja nak tunjuk rajin kat boss, nak sampai awal kat ofis. Mana lah tau boss nampak kerajinan Timah Fatimah yang luar biasa itu dan bagi bonus lebih menjelang Gong Xi Fa Chai 2011.


Hari ni luar biasa Timah Fatimah melawa, lipstick warna merah menyerlahkan lagi kemungilan bibir seksi Timah Fatimah. Mau muntah hijau jugak kalau Angelina Jolie nampak bibir mungil Timah Fatimah ni.


Ohhh.. Lupa. Hari ni Timah Fatimah mengenakan seluar slack hitam, kemeja sendat atas bontot jenama Polo yang di beli di pasar malam berdekatan rumah sewanya, menampakkan susuk tubuh Timah Fatimah yang lawa bak Aishwarya Rai. Sapa Aishwarya Rai?? Hishhh.. Aishwarya Rai ni adalah pelakon filem yang glamer, antara filem terlaris beliau ialah Zombie Kampung Pisang. Har har har. Gua tipu.

Sesampai saja Timah Fatimah di tepi jalan, angin sepoi-sepoi bahasa telah menerbangkan rambut beliau yang hitam, pekat dan lebat itu, berambut rebonding, guna jari pun boleh membuatkan Timah Fatimah persis model yang sedang beraksi di depan jurugambar majalah Playboy. Keh3x.

Timah Fatimah perasan ada sekumpulan jantan jongos yang sedang memerhati ke arah beliau. Bangga benor Timah Fatimah ketika itu. Tapi wanita anggun dan hebat seperti Timah Fatimah memang mudah saja menambat hati para jantan jongos yang mabuk cinta. Kah3x. Ntah hapa benda gua merepek ni.
Tapi Timah Fatimah tidak tahu yang sebenarnya jantan-jantan jongos itu sedang meniliti zip seluar slack beliau yang lupa nak zip!!! Wahahaha.




ps: actually gua tipu. gua yang lupa zip seluar hari ni. tapi situasi itu dapat gua cover dengan baju gua yang agak labuh. cerita Timah Fatimah ni mengarut sahaja. rekaan gua semata-mata. gadis bijak macam gua pasti terlepas punya dengan stituasi memalukan macam nih. keh3x.

ps: gambar di atas adalah peserta pertandingan Miss World.




- end -

22 comments:

  1. gadis comel, maksu pernah terbaca or terdengar cerita sorang wanita, terlupa nak pakai coli gi kerja, seb bek dia ada sweater kat opis. hu hu hu

    not me surely

    ReplyDelete
  2. mak su,

    keh3x. sy tak perasan, mujur cover dgn baju.sampai tempat kerja baru perasan zip lupa tarik. haha.

    ReplyDelete
  3. kalau pompuan yg lupa zip x pe..kalau lelaki????? hahaha..lu pikirla sendiri

    ReplyDelete
  4. MDT,

    haha. malas plak nak bayangkan kalo lelaki lupa zip seluar.

    kah3x.

    ReplyDelete
  5. ardzman,

    haha. gua nak kena bayangkan or tak nih? alaaa... malasnya nak bayangkan.. gua masih naif tau.


    kah3x

    ReplyDelete
  6. Kalau bos nampak Timah Fatimah tak zip seluarnya mesti dapat bonus lebih menjelang Kong Xi Fa Chai nanti hahaha

    ReplyDelete
  7. hahahah!! suke komen uncle YB. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  8. Eheh! sengih je dengan komen MDT..hehe!

    ReplyDelete
  9. lu bukan gadis comel.. lu timah fatimah


    set dalam otak!!!!!








    hahahaha

    ReplyDelete
  10. salam..dulu mase aku kjer company China, ada satu amoi tuer lupe tutup pintu toilet..pas tue ada orang masuk..pastu hang abeskan la skripnya ya huhuhuhuh...
    p/s: sib bek zaman tue takde youtube lg huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. YB,

    haha.tak baik tau.jahatnya!!! tidak!! haha.

    ReplyDelete
  12. gadisBunga,

    budak2 takleh baca entri nih. haha.

    ReplyDelete
  13. relevan,

    haha. menyampah jgk golongan senior nih, daya imaginasi korang agak melebih2. haha.

    ReplyDelete
  14. mofasad,

    lu baik2 sket ahh,gua report kat bidadari lu nanti.mencik!! mencik!!


    haha.

    ReplyDelete
  15. sahrom,

    hang memang! benda2 camtu mmg hang minat kan. haha.

    berjaya tak buat bnda yg hang tanya dalam email ptg td?

    hehe.

    ReplyDelete
  16. gua slalu jugak tjebak dgn perangai lupe yg leh dtgkan bahaya mcm nih.dem betul hehehe tp dh lame dh tak buat hal.naseb la.kalo x malu bganda heheheh btw beb.name timah gebu tu coolio heee

    ReplyDelete
  17. days,

    haha.lu saja nak tarik perhatian jantan jongos kan.aduh..jgn gitu dong.haha.

    timah gebu sgt cool eh? lu eja cool or coli? buat gua konpius je nih.

    kah3x

    ReplyDelete
  18. alaaa.. bese laaa..
    macam gua gak..


    kengkadang gua lupa nak pakai boxer bile gie keje..

    tapi..gua tetap hensem

    ReplyDelete
  19. nasib baik hang perasan sendiri
    kalau org lain yang tolong tegurkan??? kah3

    ReplyDelete
  20. aujinz,

    wahaha.jujurnya!!! grrrr...takuttttt..

    kah3x

    ReplyDelete
  21. six september,

    kalo org lain tegur pun, gua still akan berlagak cool. haha. gua kan seorang yang cool. benda2 camni takkan buat gua gabra. har har har.

    (gua tipu)

    ReplyDelete