Thursday, September 16, 2010

Wonderpets

Gua layan citer Wonderpets kat TV9 sekarang. Haha. Itu je nak kabo. Tapi sangat best lah Wonderpets nih. Mereka sedang berusaha nak selamatkan anak panda.

Apa yang penting? Kerjasama.

Apa yang penting? Kerjasama.
Apa yang penting? Kerjasama.

Ada itik, kura-kura dan hamster. Macam tiga bangsa utama kat Malaysia ni, Melayu, Cina dan India pulak kan. Tiba-tiba pulak gua terselit semangat 1 Malaysia kat sini. Keh3x.



Alamak, dah lambat. Gua nak keluar dating dengan abang pomen, tayar keta gua ada bunyi-bunyi. Risau pulak keselamatan gua kalau ada masalah dengan kereta kecik gua tu. 


12 comments:

  1. hamzah,

    lu layan jugak beb? orang gila seks macam lu pun layan wonderspets? har har har.

    ReplyDelete
  2. salam..aku dah kembali...apa khabar hang?? aku rasa tayar hang tue kne buat alognment dengan balancing tauu huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. sahrom,

    salam.aku sihat ja.rindu kat aku dak? keh3x.

    dah, ni baru balik dr kedai pomen. mujur kena rm30 ja. tidak terbang duit aku. haha.

    ReplyDelete
  4. woooooo...
    ape yang penting? duittt raye...

    ReplyDelete
  5. aujinz,

    cisss... duit raya je kejenya. cam budak kecikkkkk!!! haha.

    ReplyDelete
  6. eh! ni kalau dtg beraya kat blog boleh dpt duit raya x? akak dah muflis ni..lalalalaa..

    ReplyDelete
  7. MDT,

    haha. jangan nak ngada2 ye MDT. masa beraya aritu tak hingat, sekarang nak mintak duit raya kat kita plak. haha.

    biskut raya ada, nak???

    keh3x.

    ReplyDelete
  8. ada kaitan juga rupanya wonderpet dengan rakyat malaysia yang berbilang kaum.

    ReplyDelete
  9. masa dah time,

    haha. pendapat gua je.

    ReplyDelete
  10. lagu feberet gua time biol humming chorus wonderpet la heehe

    ReplyDelete
  11. days,

    lu tak payah tunggu biol, gua tau memang itu pn lagu feberet lu. haha.

    ReplyDelete