Monday, November 15, 2010

ENTRI MELEKAT SAMPAI NOVEMBER 2010 - ENTRI BARU DI BAWAH

Gua nak belanja lu orang makan.
Sila datang ke rumah gua 20 November 2010.
Sila kelikk untuk tumbesaran yang lebih jelas.

Gua malas nak pos der
Setem sekarang 6 kupang kalo pos
Ingat bakal laki gua manager Pos Malaysia ek?
So, kad yang baru gua pos tak lebih dari 20 keping
Yang dapat tu, kira orang yang bertuah saja
Kah kah kah

Gua nikah 14 November 2010
Bapak gua buat makan-makan jugak
Boleh datang sesapa yang dekat tu
Tak payah la bawak hadiah
Niat gua baik, nak jamu lu orang makan
Tapi lebih afdal sekiranya bawak hadiah..
Kan???





Yang ni pulak belah bakal suami gua
Kenduri 21 November 2010
Kalau dekat, buleh turun ramai-ramai




Sapa yang baca entri ni, kira di jemput la eh..


34 comments:

  1. der kalo ade mase gua dtg ok.makan free kot hehehe

    ReplyDelete
  2. ehemmm.. SITI , awat tetiba hang punya font tukaq jadi haluih?? pedih mata aku.


    tahniah in advance dari haku.

    :p

    ReplyDelete
  3. biaq betoi
    diajak mkn nsi myk

    yeeeeha!

    ReplyDelete
  4. Aisey..gua jauh ..nanti gua try tanya awek gua dia mau p ke tak?..

    ReplyDelete
  5. weyh,ang nak kawen ka?huhu~ tahniah noo~ :D

    ReplyDelete
  6. tahniah..tahniahh..nnt lu sponsor duit minyak kn

    ReplyDelete
  7. congrat...semoga berbahagia...jauh bebeno...

    ReplyDelete
  8. ha??
    melepas sudah..kah3...
    keciknya tulisan...boleh tingkatkan power spek aku je ni....

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    TERIMA KASIH ATAS JEMPUTAN DAN TAHNIAH ! KALAU ADA KESEMPATAN AKAN SAMPAI ! KALAU SAMPAI, ADA HADIAH !

    ReplyDelete
  10. ok cik siti...slmt pengantin baru...semoga kekal ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  11. wahhhh!!! tahniah la yer....

    aku tak nk janji apa2, takut tak jadi plk.... tggu je la...

    apa2 pon taniah yg amat,,
    aku tumpang gembira nie... :D

    ReplyDelete
  12. thanks to me yang tlong scan ni for you..awat lak pic tu kecik sgt?

    ReplyDelete
  13. gua datang naik helikopter....nak adiah??? insyaallah gua akan bagi...dan tahniah lagi skali sebab nak kawin... :)

    ReplyDelete
  14. ni nak ajak pergi kenduri tak kasi alamat.kawin dekat thailand ke apa ni?hahaha

    ReplyDelete
  15. Aslmkm GC.
    Dah tak lama lagi untuk mengikat segala janji setia bahagia bersama.
    Semoga diberkati Illahi. Amin.
    TQ di atas jemputan .. cuma tak dapat baca alamatnya.

    ReplyDelete
  16. ciss gua melepas makan free neh..nak gak merasa duhhh..huuu


    tahniah awk.=)

    ReplyDelete
  17. agak jauh dr tempat maksu, nanti maksu pesan kat oghang belah utagha untuk makan on behalf ler... hi hihi

    selamat segalanya, dah tahniah :)

    ReplyDelete
  18. lupa nak kabo ..
    kad tu dah sampai ..
    terima kasih ..


    p/s: kat chepor tu lepas makan kenduri boleh layan mandi sungai pulak.. hahaha..

    ReplyDelete
  19. owh cik siti...nnt dh tukar jadi puan siti la kan...alah, x rock la pasni!!!

    mlm2 dah xleh nk update entry or blogwalking dah...kehkeh..

    ReplyDelete
  20. awk,

    congrats yea. slamat mnempuh alam baru yg penuh misteri..hihihi.

    take care yea

    eyyza@hotmail.com

    ReplyDelete
  21. salam,

    Terima kasih atas jemputannya. Selamat pengantin baru...kekal ke anak cucu cicit.

    ReplyDelete
  22. tahniah siti! lu dah nak kawen dah yerr..kem salam sama Fazlan :)

    ReplyDelete
  23. wahaha.lepas ni entry hal rumah tangga pulak. wuu

    ReplyDelete
  24. terima kasih untuk wish korang semua.

    kalau ada sesapa yang free, boleh la turun kedah, or chemor.

    nak tgk alamat, klik kat image tu untuk tumbesaran yg lebih clear.

    ;p

    ReplyDelete
  25. Thanks for good stuff

    ReplyDelete
  26. wah..congrats..
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  27. hoh!!!
    dah nak kahwin?
    tahniah2..apa hadiah bakal suami bg? mintak la kapal selam 2 bijik.hehe

    ReplyDelete
  28. since aku dok kerja kat perak tapi family aku kat kedah, so aku wajar pi dodua kenduri nie... he he.........

    tapi kalau aku pi caner nak kenai mana tuan umah, mana pengantin, mana pengapit......???? ada meja khas untuk kengkawan blogger tak??? =)

    ReplyDelete
  29. @sofia,

    pi je lah, cakap banyak lak budak ni. lempang baru tau.

    (hadiah jangan lupa)

    haha

    ReplyDelete