Friday, October 1, 2010

Mari menonton TV

Pernah tengok cerita Wild Hogs? Gua tak pernah tengok. Tapi, kat TV3 sekarang tengah tayang Wild Hogs. Kisah 4 orang sahabat naik motor besar, tak pasti pulak gua motor Harley Davidson atau apa. Tapi, deruman enjin motor tu membuatkan gua rindu motor EX5 gua yang di curi orang. Haha.

Pelakon cerita ni, gua tak kenal sangat. Kecuali John Travolta. Alaaa.. Gua bukan folo sangat perkembangan artis Hollywood ni, kalau pelakon kat Malaysia nih, gua kenal jugak lah. Walaupun sekor pun artis Malaysia tak kenal gua. Har har har.

p/s: Best part gua rasa, ntah kenapa pelik sangat nama watak kat drama Melayu sekarang. Ada nama Chenta, ada nama Asmara, ada nama Abu Durrah. Nape pelik bebenor nama nih? Gua rasa comel jugak kalau lepas ni lu orang panggil gua, Chenta. Keh3x.


yang benar,
Chenta.


uweeeeeeeeeeekkkkkk...

8 comments:

  1. mementang lu dok p.pinang.nak kat watak fasha sanda aje.hehe.btw.chenta xbes la.comel lagi syok hehehe

    ReplyDelete
  2. days,

    haha. nampak sgt lu pun layan cite rogol2 tu kan.haha.

    ReplyDelete
  3. td mase lepak2 kat kedai pon layan citer wild hogs neh
    klaka abes :)

    ReplyDelete
  4. ooo cite Wild Hogs yang lawak tu ke.. yang naik moto beso tu.. pelakun dia John Travilta tu kan..


    ....

    kalau nama nie pelik tak..

    bhlog ghadis chomel..

    ReplyDelete
  5. Baik lah tipah vavavomm - ni nama pelik juga..

    ReplyDelete
  6. jalanjatuh,

    lawak kan cite nih. memang layan arr cite ni semalam.


    4 bintang. hehe.

    ReplyDelete
  7. ARDZMAN,

    yer, yang pelakun dia John Travilita tu. (lu saja nak rosakkan nama orang kan?). haha.

    ..........

    lu ada masalah nak mengeja ek??? kesian lu kan.

    ReplyDelete
  8. relevan,

    a'ah kan, macam best je nama tipah vavavommm ni.

    glamer dan femes gitu. keh3x.

    ReplyDelete