Monday, October 25, 2010

MUNGKIN NANTI




Hai kanak-kanak ribena semua
Im back!!!
Rindu gua tak??
Ekekekeke..
Jangan lah cakap tak rindu
Kecik hati nih
;'-(


Penat lah


Jumaat drive pergi Lumut, sebab ada interview
Slumber je tipu boss kata makcik meninggal
Berdosa kan kalau tipu
Lolololo
Kalau bagitau nak cuti, mesti boss tak approve
Sekarang ni memang heavy shipment!!


Interview tu tak macam interview gua rasa
Ntah la, malas nak fikir dapat ker tak
Tunggu je lah good news or bad news


Pagi sabtu gua rushing balik Kedah


Pagi ahad, gua pergi hantar borang nikah kat pejabat agama
Kemungkinan, gua kena nikah awal dari tarikh yang telah dipersetujui


Sebab
Sebab.
Sebab..
Sebab...
Sebab....




Ahhh.. Malas ahh nak cakap.. Peneka jawapan paling tepat dapat hadiah reload RM 0.10!!! Fuyooooo.. (itu pun kalau kedai topup ada jual reload sekupang)



Sekian,
Gua yang comel.

36 comments:

  1. dah nak kawen tu.jangan guna gua gua.

    ----> hasben lu suruh gua tegur.kahkahkah

    pergi manjug tak bgtahu.keji!

    ReplyDelete
  2. hahahah..sebab kadi tempat ko yur, time dia tak free masa yang ko nak tue kan? hahahahahah..kne la adjust ikut timing dia kan hahahah

    ReplyDelete
  3. g manjong x kabo..sehbab nya lu dah x menyabo2 nak kawin ngan kadi tuh kan..eh eh..x menyabo nk kawin ngan laki lu kan..(hehe,berbelit lak lidah gua)

    ReplyDelete
  4. lu dh gatai sgt tu sbb kadi tu kasik lu nikah awal hehehehe

    ReplyDelete
  5. keje mende kat lumut?

    nak teka pasal kawen2 ni gua belum cukup umur la.

    ReplyDelete
  6. @kila,

    haha,baik sayang!!

    alaa.. pia yg bagitau ek? capoii betui mulut dia nih. hahaha.

    ReplyDelete
  7. @manje,

    cantik kan? amek lah kalo nak bunga tu. priiii jeee..

    ReplyDelete
  8. @sahrom,

    har har har. salah! tok kadi tu direct free je.

    ReplyDelete
  9. @one2paii,

    oii.. pehal nak kena kabo lak?? kenapa, nak belanja duit minyak ek? haha

    salah tekaan lu nih wan oiii..

    ReplyDelete
  10. @days,

    hahahaha. yer, gua memang gatal. badan kena gigit nyamuk masa tolong mak gua kat kebun.

    ekekekeke..

    ReplyDelete
  11. @macha,

    keje yg relate dgn keje aku skrg gak. tak tau la dpt ker tak.

    yelah, sgt bawah umur ko tu.

    bukan ritu ckp kt kak leha nak kawin ek?

    ReplyDelete
  12. lu ni kenapa guna gua gua lagi hah?? kang time sanding cakap gua gua hancus beb hahahahah...

    ReplyDelete
  13. Sebab tok naib kadhi nak bercuti..tu pasal ko kena awal kan pernikahan ko tu..kan kan..

    ReplyDelete
  14. awat xbwk aku g lumut?ley aku jadik penasihat peribadi ang.wi3

    ReplyDelete
  15. sebabnya dah gatal sangat nak kawin

    hahaha

    run baby run!

    ReplyDelete
  16. @hantwo,

    alamak.. tersasul pula saya nih.. maafkan saya.

    huhu.

    ReplyDelete
  17. @relevan,

    hahaha. kurang tepat lah jawapan encik syed ni. hehe.

    relevan@syed. hehe.

    ReplyDelete
  18. @aleen,

    ang budak2!
    tak payah la ikot org2 dewasa nak dating ker apa. hishhh..
    pergi baca buku je lah..

    ReplyDelete
  19. salam,

    nikah awal...xsabo nak dpt lesen...hehe

    ReplyDelete
  20. tok kadi ko dah kene book jadi referee bola ke? kuikuikui~

    ReplyDelete
  21. @YB,

    haha. run laju2. ada jugak yang nak kena lempang. haha.

    ReplyDelete
  22. @cikgu humairi,

    har har har.
    bukan lah.
    pandai2 je.
    kih3x.

    lesen apa? lesen L ker P?
    haha.

    ReplyDelete
  23. @GB,

    jawapan GB agak sopan berbanding jawapan2 lain. hihi.

    ReplyDelete
  24. ahh!
    gua baru nk teke.
    tp lu bg seposen je
    hamsap~

    ReplyDelete
  25. antara 2 sebab.. kalo x tok kadi busy mesti hang x sabor nak kawen kan..kikiki welcome to the club k~

    ReplyDelete
  26. sebab dah x tahan nk kawen dah. hahaha

    ReplyDelete
  27. aku tanak komen.

    mood merajuk lagi. =)

    ReplyDelete
  28. tengok2 bos hang baca blog ni...hahahaha kantoi!

    ReplyDelete
  29. @tia,

    seposen cukup la. budak2 tk leh pegang duit byk2

    ReplyDelete
  30. @kak nafira,

    haha. mana ada gatai pn. tp gatai sikit2 tak pe kan.

    hihih

    ReplyDelete
  31. @acap,

    haha. cakap siang pandang2 weh, lempang kang baru tau

    ReplyDelete
  32. @pia,

    alololo. jgn majuk! aku dah kol hang, tp tak dapat.

    ReplyDelete
  33. @kak KB,

    haha. bos mana tau pasal blog kak KB. dia tau pasal duit je. haha.

    ReplyDelete