Wednesday, October 27, 2010

RELAKAN PEMERGIAN KU

Budak-budak comot semua
Aku rasa aku nak berhenti berblogging
Takpun aku nak berhenti rehat buat sementara waktu


Sekarang ni aku berblogging pakai PC company
Lepas berhenti nanti
Aku tak tau company baru macam mana
Dan mungkin aku busy masa tu
Nak belajar benda baru
Jadi aku takkan ada masa untuk berblogging


Lagipun aku tak dak lappy sendiri
Komputer gemuk tu pun aku takdak
Kesian kan kat aku ni
Sob.. Sob.. Sob..


Kepada yang nak ligan traffic tu
Harapkan aku masuk balik blog hangpa
Aku rasa macam tak mampu nak buat dah
Aku mintak maaf


Biaq la blog aku ni bersawang
Biaq la blog aku ni tak berpenghuni
Biaq la hangpa semua rindu kat aku
Budak yang perasan comel
Lepas ni sapa-sapa nak guna nickname Gadis Comel, sila kan
Ambik la balik title tu yang aku pegang hampir 10 bulan ni


Jangan rindu banyak-banyak kat aku, takut habih bulu mata aku luruh
Nanti lagi la tak comel

37 comments:

  1. SEMOGA hang bahagia dgn kerja baru hang..hang tak sayang ke domain yg hang beli nie..takpa, kita jumpa di kenduri hang nanti ya..pasti hang menantikan kehadiran Probitas Et Fides dan Layangan Mindanya huhuhuhhu...cedihnya :-(

    ReplyDelete
  2. blom smpat kite beramas mesra...
    kamu dah nak pegi...

    ReplyDelete
  3. ok ok ...selamat bekerja tempat baru...

    ReplyDelete
  4. tak kira! nak rindu jugak! :)

    selamat memulakan hidup baru ditempat kerja yg baru

    ReplyDelete
  5. hahaha ye keee..tak caye aku
    sok2 ade jek hapdet entry..

    ReplyDelete
  6. don't worry... esok lusa nko beli la laptop tu. Aku tau tangan nko sure menggigil kalau tak dapat buka blog!

    ReplyDelete
  7. Alaaaaaaaaaaa~ takkan xnak blogging dah?xbest la~ :(

    ReplyDelete
  8. uik.. nak pencen dah??? alaaaa.. x best ar cam nih.. ade masa try ler update blog yek.. tepon skrg dah canggih.. leh update blog guna hp jek..

    ReplyDelete
  9. takpa, nanti aku bawak hang pi CC kat manjung.... =)

    ReplyDelete
  10. P ugut bakal suami suh beli Lappy..hehehe! ..suh dia order broadband sekali..

    ReplyDelete
  11. alaa, gonna mis u
    nway selamat bekerja ya :)

    ReplyDelete
  12. sob!sob! alah,kt kompeni baru konfem boley blogging aih...dun worrylah!


    p/s:no talipon kak anis tu jgn padam2 lak.payah nk kontek nnti.ngeehe!

    ReplyDelete
  13. alahai...GC,

    mintak2 bolehlah nanti ek..


    tumpang lalu jap,
    Anis aku nak lah jugak no hp ko !

    ReplyDelete
  14. xpe,pape roger aku ye.ang da de nombr aku jgn nak sombong lebey sgt.aku siku nnt.hee

    ReplyDelete
  15. @sahrom,

    haha. domain harga rm40, duit nuffnang ada la sikit.boleh la cover.haha.

    ReplyDelete
  16. @atsuko,

    apa aku patut reply utk komen hang ni.

    takkan nak ckp, yelah, marilah kita beramas mesra kot?

    har har har

    ReplyDelete
  17. @mario,

    hehe. selamat utk kamu juga.

    ReplyDelete
  18. @MDT,

    hahaha. tak jadi nk stop. tgk ni, abih bogel bulu mata.

    ReplyDelete
  19. @kak cho,

    haha. cisss.. nak main2 pun tak ley ka?

    kaco je. hahaha.

    ReplyDelete
  20. @pala maldini,

    haha. alasan je tu. macam dh kena parkinson kalo tak buka blog.


    ekekekeke.

    ReplyDelete
  21. @aida,

    alololo. beria2 je. macam lah ang nak rindu sgt kat aku kan???


    haha

    ReplyDelete
  22. @kak nafira,

    apa kata akak bg hadiah henpon yg cggih tu kat sy? har har har.


    demanding gila kan. kah kah kah.

    ReplyDelete
  23. @pia,

    sebab kata2 hang ni aku tak jadi nak berenti blogging.

    hohohorlicksss...

    ReplyDelete
  24. @relevan,

    abg syed, tk berani la nak ugut, stgi berdosa, sy ni kan bini yg lemah lembut.

    kah3x

    ReplyDelete
  25. @fais,

    alololo. rindu byk ker rindu sikit???

    hihihi

    ReplyDelete
  26. @kak anis,

    konfem2 je boleh blogging kat situ kak oii. tp harap2 boleh la ek. haha.


    #tak padam pn no fon kak. ada lagi.

    ReplyDelete
  27. @kak azrina,

    macam la sy ni ada org nk rindu sgt kan?????

    sob3x

    siapa lah diri ini, utk memintal buih yg memutih.. lalalala..

    ReplyDelete
  28. @hantwo,

    yelah tu sedih! tipu je kan kata sedih!


    hurmmmm

    ReplyDelete
  29. @platipus,

    marilah kita berkuak lentang bersama2. hehe.

    ReplyDelete
  30. @aleen,

    ang tu yg sombong. bukan reti nk msg aku, koman2 wish la gudnite ka apa. hahaha.

    ReplyDelete
  31. erk? baru nak berkenalan dear... huhu

    ReplyDelete