Thursday, October 7, 2010

SEJUK

Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai. Hehe.


Pagi-pagi gua sampai tempat kerja
Terus buat nescafe
Minum panas-panas
Best...

Kerja bertimbun
Bersemangat nak clear kan sikit bukit-bukit yang dah nak jadi gunung tu
Tiba-tiba boss panggil meeting

Pung pang pung pang
Bla bla bla bla
Work work work work
Order order order order
Bonus tarak, bonus tarak

Habis meeting
Jalan laju-laju
Teringat nescafe yang baru sempat 2 kali teguk
Cisskek...
Sejukkkk..

Rugi nescafe gua secawan


ps: Busy tahap gaban! Nak jalan-jalan pergi blog orang lain macam selalu pun tak sempat. Minggu depan lagi maha busy. Hiyarghhhh.. Encik sotong, nak pinjam tangan bulehhhh????

19 comments:

  1. tanya la bos hang...bos saya nak kawen bagi la bonus utk cover kenduri saya huhuhuhhu....

    ReplyDelete
  2. haish.
    keje molek2,jgn curik2 online,hihi

    ReplyDelete
  3. bubuh balik neskepi tu lam microwave.keh3x!


    uish..nk kenduri dah ni,lagi laa bizi kan..nntilah kak anis balik tolong pesiang2 bawang ka.hihi!

    ReplyDelete
  4. gua pon busy jgk minggu nih.sep sket la der kalo mcm nih.hehehe.btw.neskepe lu mesti tak sedap mcm kak kodi kan kan heheh

    ReplyDelete
  5. bukan selalu lu bz. semedang goyang kaki jek. merasa!! hahahahahha

    ReplyDelete
  6. da ta minat nescafe..tp minat white coffee nescafe.. ;)

    ReplyDelete
  7. neskepe bikin aku pening
    sumpah aku alergik nescafe

    ReplyDelete
  8. nape rugi plak!! tambah air panas balik lor.. muehehehe.. sis x boleh minum nescafe~ sakit kepala!

    ReplyDelete
  9. masuk dlm microwave jah kasi panas balik. huu...gigil la neskape..

    ReplyDelete
  10. klu dh nme pompuan...mmg tahu pum pang pum pang jela..hahahha

    ReplyDelete
  11. Ai..kerja sampai tak dan nak minum ke?..banyak bagus lu..

    ReplyDelete
  12. sebut psl sotong terus teringat kat paul sisotong wel kap tu...apa la nasib dia ek...

    ReplyDelete
  13. lain kali teguk laju2 mase bancuh tu ...xde la sojuk.....

    ReplyDelete
  14. suruh bos hang buatkn lg 1 nescafe..
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. sahrom - haha.tak berani aku nak tanya woi. hang tolong tanya sat kat boss. hehe.

    anitadahahs - kang tak sempat nak menyinggah blog kawan2. hehe.

    kak anis - ha'ah, hujung tahun order memang banyak. baru setel sikit, mai pulak file baru. tensen betoi lah.

    ok, nanti mai tolong bersiang bawang. hehe.

    days - kenapa sume orang mesti busy hah? kenapa kita tak boleh free memanjang? haha.

    ciss..neskepe kak kodi jgn sebut okeh! har har har

    kak cho - hang nak kena ni!! haippp.. kah3x

    hiro - tak mo, tak sedap. minum panas2 lah sedap. srotttt.. hehe.

    kila - itu neskepe yang ko bancuh, yang aku bancuh ni sedapp bangatt.. ok, aku perasan. haha.

    khumaera - sedap sgt ker white coffee tu? nanti nak try jgk lah. hehe.

    kak tijah - okeh, kita boleh jadi duta neskepe. ;p

    six september - hang tak minum neskepe pun mmg hang selalu pening kan...??? har har har.

    kak nafira - nanti tambah air, dah tak pekat arr neskepe tu. huhu.

    GBunga - huhu. dah tak ori lagi dah. keh2x

    Aliesya amani - Hamzah tu lelaki, dia pun suka pum pang pum pang jugak apa. hahaha.

    Relevan - haha. bakal pekerja cemerlang 2010.

    Mario - ha'ah.apa cer dgn paul tu ek? dah jadi sambal kot. haha.

    ReplyDelete
  16. mawar berduri - kang melecur lak anak tekak kang. haha.


    ian_ax - apa kata, hang je yang tolong buatkan neskepe tu? keh3x

    ReplyDelete