Saturday, October 30, 2010

SEPOIL MOOD

Pagi ni cuaca memang elok sangat
Petang ni kalau tak hujan, buleh buat BBQ tepi pantai Seagate


Macam biasa, aku drive kat lane sebelah kiri
Takdak mood nak ajak moto honda petak kat sebelah kiri merempit


Kat radio panas yang di beri nama Hot FM
Boleh dengar suara penyanyi yang guna nama timangan kucing
Yang punya duit sejuta, Tomok dok menyanyi
Boleh tahan je suara jantan ni
Jadi kegilaan budak-budak perempuan masa zaman aku sekolah menengah dulu
Lawak gila
Siap ada yang potong-potong gambar Tomok kat majalah
Buat macam folio Sejarah
Kagum cikgu Sejarah kalau tengok pelajar-pelajar buat folio Sejarah sebijik macam buat folio Shah Indrawan ni


Rilek je dok mengutuk budak-budak perempuan zaman sekolah dulu
Tiba-tiba ada kereta kuning kat lane sebelah kanan hon
Terus jarit Babi!
Terkejut sangat-sangat
Memang perkataan tu je keluar dari mulut


Terus usya kereta kuning kat sebelah
Amoi cina bawak kereta kaler kuning
Halamnyadah betui
Aku syak dia nak potong tapi takut kereta dia tak muat nak lalu
Sebab aku ke tengah jalan sikit
Ada motor sebelah kiri weh
Takkan aku nak rapat kat motor tu


Halamhalamhalam....
Lepas awek kereta kuning tu potong
Aku terus follow dekat dengan kereta dia
Sebab kereta kuning tu pun awek jugak kan
Itu pasal aku berani follow dekat-dekat
Kalau jantan, idok ler aku berani
Har har har

20 comments:

  1. waa seronok nie jalan2 makan angin slow2 bawak keter ..
    ermm kalau bbq jgn lupa ajak akak .. heheh tumpang hidu bauu ayam yg seap di bakar ;))

    ReplyDelete
  2. wah bleh jadi awek impak maksima.. kejar kejar!

    :)

    ReplyDelete
  3. halam betui!!kekekkee!

    wey,lepas hg follow tu,pestu,hg buat apa?follow jaaa laa?

    ReplyDelete
  4. Hai Melah..nanti koi pulak Follow aok yerk..

    ReplyDelete
  5. BonekaDalamCermin,

    haha. ya tak ya jugak noh. cissskek betui.

    ReplyDelete
  6. kak ieda,

    haha. mana ada. petang ni nak balik kampong!!!

    yahuuu..

    ReplyDelete
  7. Heidi Syafiq,

    Siot tau amoi tu. terkejut sgt! sebab tu folo rapat je keta dia.

    Padan muka.

    ReplyDelete
  8. Kak anis,

    org folo rapat bontot keta dia. padan muka. terus dia cuak. jumpa simpang, terus dia masuk.

    sapa suh sepoil mood orang pagi2! mangkuk hayun bertingkat betui.

    ReplyDelete
  9. relevan,

    tidok ler aok berani. nanti kena marah dgn bini koi pulak.

    haha.

    betui ler ayat Melah tu bang?

    ReplyDelete
  10. hari sabtu pon nak Hon2 jugak ke?? memang boleh VERANGIN lah~ sis wat 2 kesimpulan.. sama ada dia di serang sakit perut atau tak tahan nak terkucil~

    ReplyDelete
  11. saripah melah sayed mud ke nih?name xglemer!hahah

    ReplyDelete
  12. abis tu...dak motor tu folo ko tak melah?

    ReplyDelete
  13. otak awek cina tuh pun kuning gak cam lu kot..tuh sebab die hon lu..die de instict otak kuning samo ngan lu..hahah

    ReplyDelete
  14. langar je awek kuning tu settle eheheheh

    ReplyDelete
  15. aku rasa dia saja test hon dia bunyi ke idak..

    ReplyDelete
  16. hahaha..die saje nak tunjuk kete kaler kuning die kot...hehehe..sabor yerr...hati2 bila memandu...

    ReplyDelete
  17. sebab ape ko follow kete kuning tu mungkin sebab ko otak kuning hahahah...

    ReplyDelete